mynewspapers.net

Hur man kan hänga trä bokstäverTrä bokstäver lägga till visuella intresse och personlighet till valfritt rum. Bokstäver finns i många storlekar och stilar. Använda trä bokstäver i din heminredning genom att dekorera väggarna i ditt barns förskola, stava ut hans namn på väggen; hängande ordet "dream" i det tomma utrymmet ovanför sängen; eller att slutföra ett familjeporträtt display med bokstavering av ditt efternamn i trä bokstäver. När du har en idé, behöver du planering och förberedelser att ordentligt fästa trä bokstäver till din väggyta.

Instruktioner

• Planera din layout. Placera dina brev på en stor plan yta, som golvet. Prova olika layouter för att hitta layout och avstånd du önskar.

• Markera platsen för din första bokstaven. Använd en penna och göra en liten mark där toppen av din första bokstaven möter väggen. Med detta som utgångspunkt, markera platsen för alla dina bokstäver.

• Tillämpa en uppsättning bild hängande remsor på baksidan av varje bokstav. Följ alla instruktioner som tillverkaren. Placera remsan överst i varje bokstav.

• Ta bort de återstående uppbackning papper för att fästa varje bokstav på väggen. Linje märka med markeringar du har gjort och tryck fast i 30 sekunder. Ta bort varje bokstav genom att lyfta botten av bokstaven uppåt mot taket. Tillåta en timme för limmet att helt ställa in innan rehanging bokstäver.

• Hänga bokstäverna tillbaka på vägg remsor. Flytta dem efter behov genom att lyfta från botten och luta dem upp.