mynewspapers.net

Hur man kan hänga tavelramar i ett menyfliksområde

Hur man kan hänga tavelramar i ett menyfliksområde


Med ett stänk av kreativitet blåser hänger en fotoram från ett band nytt liv i din gamla tavelramar och inredning. Du kan hänga en bildram du redan äger eller köpa en ny bildruta bara för detta projekt.

Instruktioner

• Välj den plats där du vill att din bildram på väggen när hängde från band. Bestäm hur högt upp på väggen från toppen av bildramen du vill bandet att vara. Skruva cup kroken i väggen på den platsen.

• Håll bildramen upp till platsen du vill att det ska vara på väggen. Mät avståndet mellan det övre hörnet av bildramen till cup krok i väggen. Dubbelt så många och Lägg till 2 inches. Skär den mängden band.

• Ta bort skyddspapperet, Foto och glas infoga från fotoramen och ställ åt sidan. Fastställa bildramen på en plan yta, med framsidan nedåt. Vik över 1/2 tum i ena änden av bandet. Peta spiken genom mitten av avsnittet viks-over i menyfliksområdet.

• Lägg några droppar av hög-lim lim i båda övre bakre hörnen på bildramen. Med hjälp av hammare och spik, säkra i menyfliksområdet till bildramen direkt över prickar av lim på båda hörnen.

• Sätt Infoga, Foto och stöd tillbaka i ramen och säkert. När limmet är torrt, hänga din ram genom att placera mitten av bandet över cup kroken.