mynewspapers.net

Hur man kan hänga sheetrock på ett välvt takHängande gips--ofta kallas sheetrock--den välvda tak presenterar några utmaningar. Först, höjden på taket gör det svårt att lyfta stiger ombord upp utan en byggnadsställning eller flera stegar. Andra har ett välvt tak ofta en trubbig vinkel (större än 90 grader) i mitten. Denna vinkel är mycket synliga, så det måste vara så rak som möjligt. Det bästa sättet att hantera dessa frågor är att använda gips hiss för att hänga sheetrock på välvda tak. Om du behöver bara hissen för ett projekt, hyra en lift av dagen från en byggnad leverans butik.

Instruktioner

• Rensa rummet av alla skräp och hinder som kan komma i vägen som du rullar drywall lyfta runt.

• Mät taket området som du behöver sheetrock. Börja med det största området. På så sätt kan du använda så många full styrelser sheetrock som möjligt, spara tid senare när du måste avsluta den sheetrock.

• Skär den sheetrock att matcha dina mått. För att göra detta, hålla en rak kant upp till den sheetrock. Detta kommer att säkerställa att snittet är helt rak. Använd en mattkniv poäng gips, sedan fast den. Använd en gips rasp för att utjämna de skurna kanterna.

• Använd gips hissen för att höja den sheetrock på plats. För att göra detta, placera en styrelse sheetrock på gips lyfta ansiktet ner. Vev vinschen för att lyfta styrelsen. Styrelsen är i läge, klättra en stege och installera eller skruvar varje 6 till 8 inches. Se till att skruvarna tränger igenom till de underliggande trä dubbarna. Vev vinschen för att sänka liften igen.

• Hänga den sheetrock på en hälften av taket, gör sedan den andra hälften. Om du studsar från sida till sida, trubbig vinkel i centrum kommer att hamna snett.

• Torka en 6-tums gips kniv över alla installerade skruvar att se till att de inte utskjutande. Om du hör ett klick när kniven passerar över en skruv, vrid skruven i något mer. Om skruvhuvudet tränger in för långt och bryter papper ytan av den sheetrock, backa och installera om den precis vid sin ursprungliga ståndpunkt. Hålet kan lagas med väggplatta förening (lera) under tejpning och gymnasielärare efterbehandling skede.