mynewspapers.net

Hur man kan hänga & ljus papper lanternor

Hur man kan hänga & ljus papper lanternor


Papperslyktor kommer i en mängd färger och mönster. Enligt den officiella hemsidan för 16 Asian Games, i Kina och i hela Asien, lyktor gjorda av papper är symboliska för glädje och hängs under tider av fest, bröllop, födelsedagar och liknande. Historiskt, tändes lanternor med olika metoder för levande eld. Idag, av säkerhetsskäl lyser papper lanternor av batteridrivna lampor. Batteridrivna LED-lampor säljs på hantverk, rabatt och hem inredning butiker och är ofta formad som en enda låga.

Instruktioner

• Använd en stege om nödvändigt att mäta med ett måttband, från taket till önskad släppa för papper lyktan. Var noga med att räkna i längden på papper lyktan. Till exempel om ditt papper lykta är 14 inches lång och vill att botten av lykta att hänga 24 inches från taket, din hängande linje måste vara 10 inches lång (plus ytterligare för hängande öglor, se nästa steg).

• Skär en bit av monofilamentgarn fiskelina beroende på nödvändiga längd från steg 1, plus 4 inches att redovisa kopplingsförbehåll utsläppsrätter på toppen och ansluter till den papper lantern.

• Knyt bit av monofilamentgarn fiskelina till papper lyktan genom krok eller slinga av metall, plast, trä eller band på lyktan. Trimma överflödigt "svans" om någon.

• Bilda en ögla i andra änden av monofilamentgarn fiskelina runt toppen på pekfingret. Knyta fiskelina i en loop. Om det finns en "svans" av överskjutande linje, trimma den bort med saxen.

• Hänga papper lyktan genom att infoga slingan på den fria änden över en tumme tackel och att trycka det i tak reglar. Alternativt kan du skruva fast en kopp krok i taket reglar och hänga slingan över cup kroken. Enligt Luna Bazaar, hänga papperslyktor från tältet stöder eller taket takbjälkar.

• Aktivera en batteridriven LED-ljus genom att trycka eller flytta växeln under ljusets base. Batteridrivna LED-lampor finns i många färger, är billiga och kan köpas som enda enheter eller i paket med flera lampor.

• Sätt in LED ljus genom lämpliga öppningen i papper lyktan. De flesta papper signallanternorna har en öppning i toppen som införandet av ljuset är möjligt. Enligt bröllop bi tänds de flesta batteridrivna LED-lampor den papper lantern i ca 12 timmar.

• Hänga den papper lantern som önskas.