mynewspapers.net

Hur man kan hänga inomhus anläggning innehavare

Hur man kan hänga inomhus anläggning innehavare


Hängande växter är ett välkommet tillskott till valfritt rum. När hängande inomhus anläggning innehavare, överväga den tak typ, växt vikt, typ av vård som anläggningen kräver och mängden ljus växten får. Taket måste vara robust nog att hålla vikten av anläggningen som ska hänga. Kroken måste förankra fast i vad taket skriver du har, och platsen måste tillhandahålla de växande kraven för anläggningen som kommer att hänga där.

Instruktioner

• Studera de växande förutsättningarna för vilken typ av anläggning du vill hänga. Leta upp växtens ljus krav.

• Välj en plats som ger rätt förutsättningar för anläggningen som du har valt.

• Välj en krok som fungerar bra i din plats. Vilken typ av tak du har och vilken typ av anläggning innehavaren du tänker hänga göra skillnad. För tak med takbjälkar som är fördelade lika avstånd apart inga fasta stöd, använda typ av krok som har en fjäril ankare, vilka veck som du driva igenom ett borrat hål och sedan öppnar för att ge stöd när det är genom. Där takstolarna kan placeras eller för massiva tak, en vanlig metall skruv krok fungerar bäst. Var noga med att kroken är rätt storlek för att passa hängande mekanismen på innehavaren av anläggningen.

• Plocka en lätta behållare för din anläggning. Keramik eller tunga lerkrukor lägga för mycket vikt för de flesta växt innehavare. Några lätta plastkrukor levereras med inbyggda galgar, så potten är innehavaren. Det finns också macrame och garn växt innehavare tillgänglig och trådkorgar som fungerar bra i utrymmen där droppande vatten inte är ett problem, såsom uteplatser och däck.

• Följ instruktionerna för den specifika typ av krok att säkra kroken i taket.

• Hänga en krukväxt i en behållare med en inbyggd hängare från kroken och dra lite för att vara säker på att det kommer att stödja växtens vikt. Häng en macrame växt innehavare från kroken, att kontrollera att det inte är trassligt. Sedan försiktigt Skjut behållaren växt i centrum av macrame och förvissa sig om att det är rakt och inga blad är att vara veckad.