mynewspapers.net

Hur man kan hänga en stor tung spegel

Hur man kan hänga en stor tung spegel


Om det är för en fåfänga, dekoration eller helt enkelt eftersom du vill ha ett litet rum till ser större än det egentligen är, hänger en stor vägg spegel är ett bra alternativ. Visar en stor spegel har en viss elegans, göra något utrymme ser bättre och ljusare. Det enda problemet är att det är mycket tung. Du måste hänga det ordentligt så det inte kommer att falla. Det är inte nödvändigt att kontakta en professionell för att installera spegeln; Du kan göra det själv.

Instruktioner

• Kontrollera väggen för att vara säker på att det är tillräckligt stor och robust. Väggarna ska vara i gott skick och utan sprickor eller springor.

• Hitta skruv ögonen som finns på båda sidor av ram tillbaka. Ta bild tråd och tråd från ett öga till den andra, att se till att Linda kabeländarna tätt runt skruvarna och sedan vrida ändarna över längden av hängande tråden ett par gånger. Detta kommer att säkerställa att kabeln kommer att stödja vikten av spegeln.

• Använd en regeldetektor för att hitta två dubbar som är placerade ungefär samma avstånd som skruv ögon. Hängande spegeln på en stud kommer att säkerställa att det inte kommer att falla på grund av sin tunga vikt.

• Gör tre märken på väggen med en blyertspenna. Det första märket bör på ett av väggreglar. Det andra varumärket bör vara lika med avståndet halvvägs mellan skruv ögonen på baksidan av spegel tråd. Den tredje mark bör på den andra stud.

• Använd en borrmaskin med en 1/8-tums borr för att borra en pilot hål för där du markerat på väggen.

• Skruv träskruv i reglarna med en skruvmejsel. Gör detta tills bara trä skruven huvudet sticker från väggen av 0,125 tum. Detta gör att du kan placera spegeln tråd på skruv huvuden.

• Installera en växla bult i väggen var mittpunkten. Vrid skruven sex gånger i den svängbara delen, eller "vingar," växla bulten. Nyp ihop vingarna och infoga gångjärn ändarna i gips hålet. Tryck vingarna noga tills de går igenom till andra sidan av gips, dra sedan tillbaka på skruven och slår den. När du vrider skruven, det drar vingar tillbaka till gips, trycka på insidan del effektivt.

• Placera spegeln på väggen. De två träskruvar i reglarna och växla bulten kommer att stödja tunga spegeln.