mynewspapers.net

Hur man kan hänga en slagsäck från taket

Hur man kan hänga en slagsäck från taket


Slagsäckar är populära delar av gymutrustning används i många gym och träning hemma utrymmen som källare eller garage. Boxare, sparka boxare och kampsportare är inte de enda som använder slagsäckar som de är bra för att hålla överkroppen i form. Slagsäckar hjälp med samordning och hastighet samt övergripande övre kropp toning. Medan slagsäckar kan ta alla typer av missbruk är det viktigt att de installeras korrekt för att förhindra skada för den person som använder det och skador på hemmet.

Instruktioner

• Hitta en stud balk i taket att fästa väskan; utan balken kan påsen dras från taket. Placera påsen minst 25 inches bort från alla väggar. Borra ett hål i taket balken med en borr som är något mindre än din ögla skruv, som kommer att hålla hackkyckling fast förankrade.

• Placera en ögla skruv i hålet och använda dina händer att vända och dra åt bulten. Tång eller skruvdragare kan också användas för att vända och dra åt bulten.

• Fäst kedjar av hackkyckling en swivel krok. Fäst swivel haken ett "S" formad kroken och sedan bifoga "S" kroken till ögla kroken. Swivel kroken kan hackkyckling att snurra.

• Justera höjden på påsen som behövs. Kedjan som är kopplad till slagsäck kan förkortas eller förlängas beroende på personliga preferenser.