mynewspapers.net

Hur man kan hänga en Pull-Up Bar

Hur man kan hänga en Pull-Up Bar


Pull-ups erkänns av många hälsa och fitness professionals och förespråkar som ett av naturens verkliga tester av styrka: personen som bara har att lyfta sin egen kroppsvikt för att övervinna gravitation och lyfta sig själva i luften, arbetar rygg, armar och axlar i processen. Många föräldrar väljer att placera en pull-up bar i sina hem eller garage gym i stället för arbetande ute på kommersiella gym; korrekt installation baren kommer att bidra till användarens säkerhet medan du utför övningen.

Instruktioner

• Markera önskad plats på din pull-up bar, beroende på vilken typ av bar du har: fritt hängande barer placeras på väggar, raka barer är placerade inuti dörrkarmar. Förutsatt att du använder en gratis hängande bar, markera en plats på väggen som är lika med höjden på dig står med armarna utsträckta över huvudet att garantera tillräckligt med utrymme för att utföra övningen.

• Placera nivå färg på väggen och använda den för att dra en rak linje från den första punkten till en annan punkt att säkerställa barens borra hål är nivå och även med varandra. Markera den andra punkten. Borra tillräckligt hål i väggen för att rymma antalet hål i bas fästen av pull-up bar.

• Skruva i baren med lämplig mängd skruvar. Håll baren upp så att baserna är an mot väggen för att säkerställa en snäv och även montera.

• Borra hål i vardera sidan av din dörrkarmen om du ska använda en rak bar. Skruv ena sidan in i placera, håll bar så att basen fästet är an mot väggen och skruva fast den andra basen i motsatt sida av dörrkarmen.