mynewspapers.net

Hur man kan hänga en IKEA taklampaDet finns många Ikea hängande lampor, alla med lite olika hängande instruktioner i IKEAs bekant bildmässigt format. Men några allmänna regler för att hänga upp en taklampa Ikea inkluderar: säkerhetsföreskrifter; elektriska anslutningar. Hur man kan stödja vikten av den. dölja sladdar och hur du bifoga lampskärm och dekorativa bilagor.

Instruktioner

• Hitta din säkringsskåpet, som kan vara under trappan, i en ekonomibyggnad eller någon annanstans. Leta upp växeln för relevanta kretsen. Stäng av strömmen till banan innan vi påbörjar arbetet, ger råd till Ikea.

• Packa upp lampan och kontrollera alla delar finns. Dessa kan omfatta lampskärm, centrala kolumnen, taket cup, lamphus, dekorativa tillbehör, lampa innehavaren /-arna, kabel och infästningar pack. Anges delarna nära den plats där du tänker hänga lampan. Ställ upp för stegen till får du enkelt tillgång till taket.

• Hitta par av kablarna som kommer från ovan taket. Skruva en krok i taket i närheten, om nödvändigt, att bära vikten av din taklampa, som rådde för Snöig taklampa. Trä trådarna genom hängande plattan och bilda en slinga så de inte behöver bära vikten av din taklampa, inte heller kommer de bli trassligt.

• Skruva loss skruvarna i tråd plintar och infoga kala ändarna av ledningarna i dem, blå i blocket märkt N, för neutral, och brun i blocket märkt L, för live. Dra åt skruvarna i terminal block för att fälla kablarna på plats.

• Hänga lamphus från kroken vid behov. Spänna tak koppen så det blir jäms med taket och döljer den hängande plattan och ledningar, som med Foto taklampa. Bifoga lampskärm och dekorativa bilagor till den centrala kolumnen genom att klicka på plast klackarna på plats, som med Fillsta taklampa, eller genom dinglande bejewelled slingor, som med Minnen taklampa.

• Sätt in bulb(s) i glödlampa innehavare. Slå på strömmen igen och slå på lampan.