mynewspapers.net

Hur man kan hänga en Gate spärrAlla gate lås, oavsett stil eller sammansättning, har gemensamma egenskaper och liknande krav. Utfärda utegångsförbud för spärren kit vanligtvis innehåller två huvuddelar: en mekanisk spärr församling ansluten till porten och en stillastående fångst bifogas gatepost. Några är låsanordningar. När korrekt installerade låset och fångst engagera när porten är stängd, att skydda porten. Detta projekt kan slutföras utan specialverktyg eller avancerade Snickeri färdigheter.

Instruktioner

• Stäng porten. Placera ett tungt föremål mot porten till hindra det från att öppna när du installerar spärren. Använd en penna för att markera porten på höjden där du tänker installera spärren. Riv av en bit tejp ca 8 inches lång. Placera bandet horisontellt över klyftan mellan porten och gatepost, så att det sträcker sig några inches på vardera sidan av klyftan i nivå med din referensmarkeringen.

• Test-fit den spärr församlingen och fångsten på utfärda utegångsförbud för, arrangera i rak linje till bandet. Använd en penna för att spåra runt monteringsplattan på fångsten och markera positionerna för installation skruvhålen på gatepost. Ta bort spärren och fånga. Använd en borr och borra bitar för att göra hål genom skruv hål varumärkena på gatepost. Flytta fångst på gatepost. Med en borr och köra lite, skruva fångst som gatepost.

• Position den spärr församlingen på porten, arrangera i rak linje till fångst och tejp. Markera positionerna för den spärren skruvhålen på grinden. Ta bort spärren och borra hål genom varje skruv hål markerar. Flytta den spärr församlingen, skruva fast den till porten och ta bort tejpen.