mynewspapers.net

Hur man kan hänga dekorativa handdukar

Hur man kan hänga dekorativa handdukar


Hängande dekorativa handdukar är det enklaste sättet att jazz upp tråkiga badrum. Om utrymmet funktioner neutralt väggar och tillbehör, lägga till en bild på färg med bad och hand handdukar. För ett tema badrum, välja handdukar som förbättrar den övergripande stilen av utrymmet. Lager olika färgade och mönstrade handdukar för ett iögonfallande utseende. Skura loppmarknader och butiker sparsamhet för dagliga artiklar som kan dubbla som handdukshängare och krokar.

Instruktioner

• Välj plysch, solid-färg badhanddukar som samordnar badrummet inredning och färgsättning. Välj dammig lila eller krämig ecru handdukar för ett vintage-inspirerade badrum. Pick djupt röd, guld och kaktus gröna handdukar att samordna med en öken-tema rymden.

• Hänga en dekorativ handdukshängare på väggen. Välj en mörk trä rack som komplement till en rik antikt utseende. Installera en guld-ton rack att samordna med kryddig öken toner. Ytterligare rack inkluderar material smidesjärn för en rustik look, bambu som ett miljövänligt touch och glänsande silver för modern stil.

• Vik badlakan på längden och skjut den på hyllan. Placera en dekorativ handduk över badlakan. Välj en handduk som kompletterar det bad handduk färg och badrum temat. Plocka en brun handduk med spets detaljer och rosa blommiga broderier över den lila handduken i vintage-inspirerade badrummet. Häng en guld handduk med cactus appliqués över handdukarna i öknen-tema rymden.

• Hänga extra handdukar på ovanliga rack för ett dekorativt utseende. Som en liten vit stege i badrummet och lägga handdukar över varje ringde. Visa handdukar på antika smidesjärn quilt står med lacy scrollwork detaljer. Kasta en handduk över baksidan av en vintage wicker stol. Hänga flera handdukar på en trä coat rack.

• Visa en handduk nära badrummet sjunker. Installera en traditionell krok med en silver- eller guld-ton finish och dekorera med mönstrade handdukar. Häng en vintage låda dra och slinga en dekorativ handduk genom den.