mynewspapers.net

Hur man kan hänga bilder kreativt från ditt tak

Hur man kan hänga bilder kreativt från ditt tak


Hänger bilder från taket kan du Visa några av dina favoritbilder när du inte tar upp värdefull väggyta och gör en kreativa samlingspunkt för dina gäster att se när de kommer in i rummet. Det finns flera metoder som gör att du att hänga bilderna från taket, inklusive användning av osynlig sträng, avbryta ett objekt till exempel ett fönster eller en armatur som innehåller dina bilder och använda klädstreck för att visa dina bilder.

Instruktioner

• Band bilder till taket med dubbelhäftande tejp. Se till att de är raka. Bifoga tunna remsor av gjutning runt varje bild för att skapa din egen ram. Du kan placera bilder i ett rutmönster eller en asymmetrisk gruppering av ditt val. Ditt färdiga utseende kommer att bestå av dekorativa trim runt bilder, att tillhandahålla arkitektoniska detaljer samt ett kreativt sätt att visa dina bilder från taket.

• Skruva fast två krokar i taket. Placera dem nära varandra för en liten gruppering av hängande bilder eller ytterligare isär för en större brännpunkt. Använd en stark, men osynlig sträng att förlänga mellan krokarna. Lina eller tydliga garn är bra alternativ. Knyt en knut runt en av krokarna. Lägga till en osynlig slinga på baksidan av foto och tråd bilderna på strängen. Du kan också använda loopar från baksidan av lätta tavelramar. Slips i slutet av strängen i en dubbel Knut runt den andra kroken. Dina bilder kommer att se ut som de svävar i luften.

• Skruva fast två krokar i taket. Utöka ett klädstreck mellan två krokar, knyta ändarna ordentligt till krokar. Hänga ögonblicksbilder och konstverk till klädstreck med klädnypor.

• Fäst en färgstark bit snöre eller garn på baksidan av varje bild så att strängen är ovanför bilden genom att några inches. Använda bitar av varierande höjder. Tejpa garnet till taket. Tejpa en annan bit några inches bort. Korta bitar av garn bör bredvid medellång och lång bitar så att bilderna är skev.

• Plats bilder inne rutorna i ett gammalt fönster och tejp på plats. Skruva öga krokar i de fyra hörnen av fönstret. Mäta platsen för din öga krokar. Placera fyra stadiga krokar, såsom cykel krokar, dubbar i ditt tak samma avstånd ifrån varandra som mätning för din öga krokar. Avbryta kedjor från varje robust krok. Öppna varje öga krok att ansluta till en länk i kedjan. Lägg till ren tyg på sidorna i fönstret om du föredrar att göra en canopy bildramen genom fönstret.

• Installera en armatur som har en stor skugga till taket. Skuggan ska peka ner, liksom en trumma nyans. Tejpa bilder till skuggan. Lämna som-är eller lägga band mellan varje bild för en mer dekorativ effekt.