mynewspapers.net

Hur man kan hänga bilder i ett vardagsrum

Hur man kan hänga bilder i ett vardagsrum


Ett vardagsrum är i fokus för varje hem. Det är rummet där familjen tillbringar större delen av sin tid och där gästerna välkomnas. En av de bästa sätten att förbättra utseendet på ditt vardagsrum är att visa bildmaterial på dess väggar på ett korrekt och visuellt tilltalande sätt. Men hängande bilder inte är en exakt vetenskap, finns det vissa regler som påtagligt påverkar slutresultatet av konstverk församlingen. Om du vill förbättra utseendet på ditt vardagsrum, kan du vet hur man dekorera sin vägg med bilder.

Instruktioner

• Ram några bilder som du tänker använda som inte redan ramas in. Om du vill lägga till din samling, kan du använda vintage affischer eller gamla vykort och ram dem i överarbetat eller minimalistisk ramar. Inte vara rädd att experimentera när det kommer till inramning. Använda retro ramar med modern grafik, ljusa färger med svartvit fotografering och futuristiska snygga ramar med traditionella målningar.

• Ordna bilderna på golvet för att få en allmän uppfattning om arrangemanget. Prova olika arrangemang för dig bilder. Uppmärksamma de proportioner och olika storlekar av bilderna som du vill uppnå balans i ditt arrangemang. Placera den största bilden mitt i arrangemanget och Lägg de mindre och medelstora bilderna runt den stora bilden. Om du hänger samma stora bilder, kan du hänga dem vertikalt eller horisontellt i en enda rad.

• Välj väggen där du kommer att hänga bilderna. Väggen ska vara stor nog att rymma alla bilder du hänger.

• Rita en vågrät linje som tunn och ljus på ditt vardagsrum väggen, med en blyertspenna, ett måttband eller en linjal och en nivå. Du kan enkelt bifoga en bit maskeringstejp längs väggen. Använd ett vattenpass så se till att bandet är helt vågrät. Denna linje kommer att vara din guide i att arrangera bilderna vardagsrum. Det är där du kommer att anpassa den nedre kanten av tavelramar som du kommer att hänga i vardagsrummet. Göra så många riktlinjer som du behöver och följa ditt arrangemang.

• Hänga den största bilden, att se till att dess nedre kant är i linje med den linje som du gjort på väggen. Du kan sätta den största bilden av din samling längst ned, dra ögat och förankra vikten av hela församlingen. När du anpassa ramen på skenan, markera området exakt där du kommer att borra skruven att hänga på bilden. Området bör vara i mitten av bilden, ungefär två eller tre inches ner från toppen kant, beroende på storleken på bilden du hänger. Borra i skruvar genom varumärkena med hjälp av en borrmaskin. Ramarna ska ha en tråd fäst på baksidan som kommer att hänga från skruvarna.

• Ordna och hänga resten av bilderna runt största bilden.