mynewspapers.net

Hur man kan hänga bilder i en lång korridor

Hur man kan hänga bilder i en lång korridor


En lång korridor kan ibland vara en förbisedd och underdecorated utrymme i ett hem. Men konstfullt ordna foton ger möjlighet att göra det mesta av detta utrymme genom att använda bilder att berätta historier och minns roliga minnen. Att placera foton i en lång korridor också lämpar sig för flera layoutalternativ, beroende på utseende önskas.

Instruktioner

• Samla ett urval av bilder från olika evenemang eller tillfällen. Ordna några av bilderna tillsammans med ett visst tema och i samma stil som ram för att göra en stark konstruktion inverkan, eller använda den samma färg mattor för att förena en grupp av bilder när det finns inget gemensamt tema bland dem.

• Använd diagrampapper eller papperspåsar att skapa kopior av dina ramar, tillskuret. Experimentera med layouten på golvet börja med de största ramarna först och ordna om så behövs. Överför utskärningar till väggen för att markera en tillfällig placering. Anbringa en bit maskeringstejp på baksidan av utskärningar innan du kopplar in i väggen. Använd en penna och måttband för att markera på väggen där varje bildruta kommer att gå. Gör lätta märken för konturerna av varje bildram.

• Använd en borr för att fästa en bit picture frame tråd på baksidan av en ram. Använd dina händer för att skruva i ögonen. Välja den bästa typen av hängare för en bild--traditionella, ankare eller professionell krokar-- och fästa på väggen med en hammare.

• Hänga bilder i ögonhöjd, ca 60 inches från golvet, högre för bilder större än 11 av 14 inches eller högre i tak. Kontrollera att centrumen för bilderna är alla på samma höjd genom att justera dem i en rak linje.

• Balans större bilder, mäta minst 11 av 14 inches, med mindre bilder för intresse.

• Skapa en flytande foto vägg med hjälp av mattor och ramar samma färg som väggen; Detta är en bra teknik för att hänga ett stort antal ramar. Skapa en gallery-stil foto vägg med foton av samma storlek, allt hängde på samma nivå.