mynewspapers.net

Hur man kan främja turism

Hur man kan främja turism


Om du hoppas att locka turister till ditt område eller att försöka utveckla en bredare turiststrategi som, kan att främja turismen vara utmanande. I en värld av billiga air travel och media mättnad har resenärer ett stort antal olika destinationer konkurrerar om deras tid och pengar. För att framgångsrikt främja turism i din region, måste du använda en rad olika metoder för att få ut ditt budskap.

Instruktioner

• Bedöma befintliga turism marknadsföring din region tar emot. Identifiera eventuella områden som behöver förbättras. Exempelvis kan äldre turism marknadsföring system saknar social mediebevakning eller Visa inaktuell information.

• Identifiera de viktigaste turistattraktionerna i ditt område. Besluta om din turism marknadsföring kommer att fokusera på naturlig skönhet, historiska byggnader, shopping, middagar eller andra faktorer. Involvera aktörer som lokala företag, historiska samhällen och grupper i samhället i din planering.

• Sprid din turism marknadsföring över flera plattformar. Att använda sociala medier som Twitter och Facebook för att ansluta till potentiella besökare. Till exempel, uppmuntrar den brittiska turismmyndigheten, VisitBritain, användare av sociala medier för att ladda upp fotografier från eller historier om sina resor till Storbritannien som sedan kan delas med andra potentiella besökare.

• Gör din sociala mediainnehåll användbart. Moderna sociala medieanvändare kommer inte att svara på annonser ensam; måste du tillhandahålla resurser de kan använda, till exempel specialerbjudanden, information om kommande evenemang eller fördjupad information om att göra i regionen. Oöverträffad hastighet av sociala medier interaktion: du kan fresta impulsiv resenärer med sista minuten specialerbjudanden eller svara det frågor med länkar till användbara resurser.

• Organisera speciella evenemang. Var kreativ i vad du väljer. Ett evenemang kan organiseras utifrån en lokal delikatess, med tävlingar mellan kockar. Om en framstående författare kom från ditt område, kunde en litterära festival komma i besökarna. Till exempel, den lilla ön Hebriderna av Borlange drar besökare varje år för sin bok festival, trots (eller kanske på grund av) sitt avlägsna läge.

• Kontakt nyheter butiker om dina evenemang. Reklam i traditionella medier är en viktig del av en PR-strategi, men läsarna är mycket mer skeptisk till reklam än nyheter innehåll. Ett speciellt tillfälle som en ölfestival eller sportevenemang är nyhetsvärde i sig, att föra din tourist främjande ansträngning från ad sidorna och i nyheterna.