mynewspapers.net

Hur man kan främja hårväxt på hästar

Hur man kan främja hårväxt på hästar


Hästar är kända världen över för sin skönhet och styrka. En av mest eftertraktade funktioner i ser av djur är ett hälsosamt hår rock och långa, flödande man och svans. De flesta hästägare söker alltid sätt att hjälpa deras häst håret växa tjockare, längre och glansigare.

Instruktioner

Hur man kan främja hårväxt på hästar

• Mata din häst en bra kost för att främja sund hårväxt. En kost rik på naturliga oljor och omega-fettsyror kommer att resultera i massor av naturliga glans och en friskare hår nagelband, vilket leder till längre, starkare hår. Linfrö och majsolja är utmärkta val för denna typ av diet anrikning.

• Stoppa kamning man och svans utom att ta bort de värsta tovor. Hålla borsta till ett minimum. Borsta och kamma drar håren ut. Prova och låt håret vara naturliga, och finger-kam om behöver vara. Dra en kam genom den kommer att dra hår ut--motsatsen till vad du vill.

• Borsta hår pälsen på kroppen varje dag. Genom att borsta hår Rock, distribuerar du naturliga oljor som det foder tillägget hjälper Hästens kropp producerar. Detta ger pälsen en vacker naturlig glans och gör håret friskare genom att distribuera oljor från nagelband till slutet av hårstrået.

• Tillämpa leave-in balsam på man och svans, och ägna särskild uppmärksamhet åt ändarna. Hållande ändarna mjuka och följsamma kommer att hålla dem från att bryta, vilket gör att håret att växa längre. Mänskliga balsam är bra, och det finns också speciella häst man och svans balsam kan du köpa från en leverans butik för häst.

• Undvika täta bad. Bad och schamponering kan faktiskt remsor hår från dess naturliga oljor, och torka och tråkigt hår rock. Hålla bad för när hästen är riktigt smutsig eller mycket svettig och försök att använda vanligt vatten när du kan för att undvika kemikalier i schampon och rengöringsmedel.