mynewspapers.net

Hur man kan främja en bageriverksamhet

Hur man kan främja en bageriverksamhet


Att äga eget bageri företag är tillräckligt hårt utan att behöva oroa dig för reklam. I själva verket undvika de flesta bageri ägare helt de PR aspekterna av verksamheten. Lyckligtvis, åtgärder för att främja en bageriverksamhet inte för tufft och kräver inte en massa pengar. Följande steg kommer att öka antalet kunder, vilket kommer att öka business och vinster.

Instruktioner

• Skapa och distribuera flygblad om ditt företag. Detta är särskilt användbart om din bageriverksamhet är nya. Några av dina mest lojala kunder kommer att leva rätt i ditt kvarter, så se till att de får ett flygblad reklam försäljning eller grand öppningar. Dela ut dessa flygblad framför butiken och lämna dem på bil vindrutan.

• Beställa visitkort. Detta är ett bra sätt att marknadsföra ditt bageri företag när inte du är i butiken. När folk frågar dig vad du gör, lämna dem till ditt kort. Se till att det är uppenbart ditt företag finns ett bageri inklusive en bild av bakverk eller skyltfönster.

• Lägga till företagets telefonnummer och adress Google Lokalt företagscenter (se resurser). Genom att lägga din information där, kommer din bageriverksamheten i alla Google-sökningar som innehåller ord som "bageri" och staden där du bor. Det kommer ge kontaktuppgifter och en karta för forskare, även om du inte har en webbplats för ett bageri.

• Få på dina lokala nyheter. När du öppnar ett nytt bageri, kommer lokala nyhetskanaler vill ofta höra om det. Berätta för dem varför ditt bageri är speciell och låta dem veta när det finns en invigningen. De kan visa för göra en pjäs på din bageri på evening News.

• Annonsera din bageriverksamheten i lokaltidningen. Oavsett om du väljer en liten text annons eller en stor grafisk annons, kan detta bidra till business till din butik. Begära att din annons placeras i huvudavsnittet av tidningen eller i underavsnittet livsmedelsrelaterade att få maximal exponering.