mynewspapers.net

Hur man kan förstora porträttbilder på TumblrVarje Tumblr blogg har en tillhörande porträttfoto som kan visas på själva webbplatsen, beroende på konfigurationen av det aktuella temat. För att förstora den stående bilden visas på din Tumblr, kan du växla till ett annat tema som stöder en större bild eller göra ändringar i HTML-koden själv. Om ditt nuvarande tema inte visar porträttfoto som standard, kan du infoga krävs koden manuellt.

Instruktioner

• Logga in på Tumblr och klicka på växel ikonen inställningar. Markera namnet på den blogg du vill arbeta med och välj "Anpassa" av rubriken tema.

• Välj "teman" Visa en lista med gratis och premium teman finns från åhörarläktaren Tumblr. Klicka på varje tema att se en förhandsvisning, inklusive position och storlek av porträttfoto. Välj "Använd" att tillämpa ett tema till din blogg.

• Klicka på "Redigera HTML" att avslöja den HTML koden av din nuvarande tema. Leta efter en post i den kod som hänvisar till "{PortraitURL-xx}." Dess exakta position varierar från tema för tema. "xx" anger storleken på den stående bilden--16, 24, 30, 40, 48, 64, 96 och 128 är giltiga värden.

• Ändra värdet "{PortraitURL-xx}" till den storlek du skulle vilja se. Om den "{PortraitURL-xx}" inte finns, måste du infoga kod "< img src ="{PortraitURL-xx}"" oavsett var du vill att bilden ska visas, ersätta "xx" med din valda storlek.

• Klicka på "Uppdatera förhandsvisning" att tillämpa ändringarna och se deras inverkan på din blogg. Välj "Utseende" sedan "Spara" och "Stäng" för att publicera ändringarna och återgå till Tumblr dashboard.