mynewspapers.net

Hur man kan forma naglarna för klassisk gitarr

Hur man kan forma naglarna för klassisk gitarr


En klassisk gitarr spelas uteslutande med fingrarna, att göra formen på naglarna kritiska i klassisk gitarr. Klassiska gitarrister måste också veta hur man polera naglarna och utföra reparationer. Följande steg visar hur att forma naglarna för klassisk gitarr.

Instruktioner

• Fil naglarna med JUVELERARAFFÄR sandpapper. Den har en fin grus och är metoden för val av professionella klassiska gitarrister.

• Forma naglarna. En spik som är alltför pekade kommer att producera ett sprött sound som point bilder över strängarna. Alltför rundad naglar kommer att orsaka sträng buller på grund av den stora mängden yta kommer i kontakt med strängen. En spik som klipps rakt över producerar också inte en god ton på grund av de vassa hörnen.

• Använd en nagel polering styrelse, tillgänglig på en skönhet leverans butik. Denna spelplanen är en finkornig fil och den andra används för polering. När naglarna har lämnats in, kan buffing ytan användas för att producera en jämn, spegelblanka yta.

• Stärka tunna naglar med kulor ping pong. Många professionella gitarrister skär bitar av ping pong bollar, forma dem och limma fast dem under naglarna att förbättra gitarren tonen.

• Reparation naglar med en standard tryck på nail kit. Trimma bort del av nageln som är trasig, alltför tunna eller sköra och tillämpa superlim på spiken. Tryck på den konstgjorda nageln ovanpå den verkliga en och forma det som önskas.