mynewspapers.net

Hur man kan forma en Banankaka

Hur man kan forma en Banankaka


Inget säger bananer som en apa. En Banankaka är en dessert som kan formas i form av en apa chef för ett barns födelsedagstårta. Beroende på receptet, du kan lägga till mer bananer för att förbättra smaken, men Lägg inte till mer än en eller två. Bananer ge kaka milt geléartad konsistens att hjälper bevara formen men också göra det ganska tung. Om du är inställd på att göra en tolv-layer cake, kan en banan kaka recept vara frustrerande att stapla på grund av vikten. Lyckligtvis, med några enkla steg kan du skapa en apa-formad kaka av dina egna.

Instruktioner

• Baka ett enda lager, runda Banankaka och ett separat parti av banan cupcakes från samma smeten. Uppsättning båda bakade objekt i ditt kylskåp svalna i minst två timmar att förhindra slita under sågning.

• Ta upp på en cupcake. Skär den återstående cupcake bas i halv horisontellt. Frost mellan lagren att skapa en två lager mini tårta. Tillsammans de två halvorna med frostat sidor. Halvera denna mini tårta vertikalt och chill i två halvcirklar i kylskåpet en halvtimme, åtstramande frosting mellan lagren.

• Frost toppen och sidorna av din 12-tums tårta med oavsett färg du vill ha för din apa. Två halv-cirklar du gjort tidigare bör fortsätta kylning i kylskåp under denna tid.

• Ta bort två halv-cirklar från kylskåpet och sprida grädde på skurna sidor och topp av varje halvcirkel. Följa en halv på varje sida av apa ansiktet som öronen, med frostat skurna sidor inför den viktigaste kakan. Placera hela monkey kakan i kylskåpet. Kylning enande frosting mellan öronen och ansiktet av kakan gör den bifogade filen mellan mini tårta öronen och 12-tums kakan säkrare.

• Ta bort monkey kakan från kylskåpet efter 30 minuter och tillämpa ett ytskikt av glasyr med en platt kaka server eller bred kniv för att släta ut veck och gupp. Väntar till efter det första lagret av frosting svalnat gör en smidigare ansökan för det slutliga glasyr lagret.