mynewspapers.net

Hur man kan förkorta en orm stil halsband

Hur man kan förkorta en orm stil halsband


Snake chain är en flexibel metall sladd som ofta används i hänge halsband. Längden på ett halsband är mycket personlig och du kanske vill minska inaktivitetsperioden som passar din smak. Orm kedja halsband har en icke-justerbar spänne lödas till slutet av varje så du förkortar halsbandet du har att använda smycken gör färdigheter att fästa en ny spänne till slutet när du har förkortat halsbandet.

Instruktioner

• Mät halsbandet att besluta hur kort du vill göra det. Sätta på halsbandet och använda permanent markör för att markera där du vill att det ska falla. Kom ihåg att redogöra för den extra längden på spännet.

• Klipp halsbandet till denna kortare längd med avbitare. I de flesta fall behöver du bara korta kedjan på ena sidan, eftersom detta minskar den totala-längden. Ett undantag skulle vara om ett hänge är i ett fast läge i centrum av halsband, vilket kräver halsbandet vara symmetriska.

• Kontrollera den nya lås är kompatibel med halsbandet. Om du har hållit det ursprungliga spännet på sidan av halsbandet som du inte förkorta, se till att det passar väl in i den nya lås. Använda en spänne med ett ändlock för att isolera kedjan så det inte kan riva upp.

• Förbereda ditt arbetsutrymme för lödning. Du kommer att tillämpa värme till ditt halsband, så arbeta på en solid, brandfarlig bas som en tegelsten eller metall yta. Sätta på värmebeständiga handskar och skyddsglasögon.

• Tillämpa lödning pasta inuti gaveln. Du kan använda en tandpetare eller tillämpa den direkt ur applikatorn. Lödning pasta kommer att fungera som ett lim när uppvärmd, bonding material tillsammans.

• Värm gaveln med facklan. Håll facklan 6 inches från ytan. Efter några sekunder, lödning pastan blir silver och lödtenn har bildats. Att belägga med metall svalna.

• Tvätta spännet med tvål och vatten för att avlägsna rester kvar från lödtenn.