mynewspapers.net

Hur man kan förkorta baddräkt remmar

Hur man kan förkorta baddräkt remmar


Om din baddräkt banden är för lång, dräkten kommer inte att ge rätt stöd och banden kan glida ner när du flyttar. Oattraktiva horisontella rynkor framsidan upp på dräkten är ett tecken på att banden kan vara för lång. Om en ung flickas tank-stil baddräkt bottnar i sätet, kan du förbättra passformen genom att förkorta den passar axelband.

Instruktioner

Band med en axel sömTa bort sömmarna på axeln med en söm ripper.Prova på dräkten. Fästa remmarna på plats så dräkten passar smidigt och ger det stöd som du önskar. Sitta ner i kostym till vara säker de kortare remmarna inte är för hårt.Fästa banden tillsammans på önskad plats. Höger sida av banden ska passa ihop.Sy ett av banden med en rak söm. Vik ut sömsmånerna och sy på utsidan av dräkten 1/4 tum från sömmen på varje sida av sömmen att hålla sömsmånerna platt. Sy den andra remmen på samma sätt.Klipp av överflödigt tyg av banden 1/2 tum från sömmarna. Avsluta de skurna kanterna med en sicksack.

Remmar knutna till toppen av dräktenTa bort sömmarna som fäster banden till kroppen i färg i ryggen, med en söm ripper.Fästa remmen för att passa så till höger om remmen är mot insidan av dräkten.Prova på dräkten och fästa remmarna på plats. Dräkten bör passa smidigt och ge stöd. Sitta ner i kostym vara säker på att det inte är för hårt. Justera längden på remmarna tills du är nöjd med passformen.Sy banden till toppen av baddräkten. Sy en rak söm med hjälp av en symaskin och tråd som matchar dräkten längs den övre kanten på utsidan av dräkten och genom remmarna. Sy en söm 1/4 tum under första sömmen.Klipp av överflödigt tyg av banden 1/2 tum under andra sömmen och avsluta de skurna kanterna med en sicksack.