mynewspapers.net

Hur man kan förebygga Teen gängvåld

Hur man kan förebygga Teen gängvåld


Gängvåld är en sorglig verklighet av liv. Varje dag unga människor gå med gatugäng att finna mening, syfte, vänskap och skydd. En ännu tråkigare verkligheten är att dessa unga människor ofta vända sig till gäng brist på meningsfull och positiva relationer med vuxna i sitt liv. Om du är förälder till en tonåring kan du styra ditt barn mot ett framgångsrikt liv som en produktiv medlem av samhället genom att få med sina vänner och lärare och att hjälpa ditt barn skapa positiva relationer med andra vuxna.

Instruktioner

• Engagera dig i ditt barns skola. Volontär vid skolan evenemang och lära känna ditt barns lärare. Fråga hur ditt barn gör i skolan och försiktigt ta ett intresse för ditt barns arbete och fritidsaktiviteter.

• Leta efter varningssignaler som kan tyda på gänget engagemang. Fråga dig själv om du har märkt en ny förändring i ditt barns beteende under de senaste månaderna som kan innefatta en överdriven behöver för integritet, användning av handsignaler med hans eller hennes vänner, skärsår, sår eller ärr som han säger att han fått från sina vänner, eller dyra kläder eller smycken som inte är köpt och du kan inte förklara hur han sparade pengar för att köpa. Leta efter något mönster som ditt barn välja att bära endast en färg för kläder, en ökad grad av respektlöst beteende mot dig och andra vuxna, udda teckningar eller symboler på sina böcker, knivar, pistoler eller andra vapen i hans rum, och vänner som du vet är i gäng. Tala med ditt barn om vad du märker i en lugn och respektfullt sätt. Meddela din oro för sin säkerhet och välbefinnande.

• Lära känna ditt barns vänner. Uppmuntra ditt barn att komma med sina vänner över till ditt hus för sleepovers, pizza nätter och erbjudande att köra alla till roliga aktiviteter som lokal sport spel eller utomhusaktiviteter som vandring, fiske och camping. Detta kommer att hjälpa ditt barn form nya vänskapsband med människor sin ålder som inte är inblandade i gäng.

• Underlätta bildandet av positiva relationer med andra vuxna förebilder. Fråga en moster, farbror eller farförälder att spendera tid med ditt barn. Om du kan, skicka ditt barn bort för en sommar att tillbringa tid med en släkting som bor i en annan stad eller stat att ta bort honom från dagliga engagemang med gänget och hindra honom från att göra val som satte honom i mitten av gängvåld.

• Håll koll på ditt barn. Vet var han är. Överväga att ge honom en mobiltelefon med begränsad anropande förmågor, som en telefon som bara kan ringa till dina familjemedlemmar och 911 och be ditt barn att hålla kontakten. Vara medveten om var ditt barn är från 3 till 6 p.m. och planera övervakas efter skolaktiviteter för ditt barn, sedan enligt nationella ledare i vård och behandling av barn (särskilt at-risk ungdomar) Boys Town, som tid på dagen är särskilt riskabelt när det gäller barn att delta med gäng och att skadas av gängvåld.

• Ange konsekventa normer och tillämpa dem med ditt barn. Upprätthålla en rutin och fastställa regler för ditt barn. Informera ditt barn av konsekvenserna av att bryta mot de reglerna och fullfölja. Även om det kan tyckas hård, konsekvent, kärleksfull disciplin kommunicerar vård, oro och kärlek till ditt barn. Modell respekt och kärlek till ditt barn och de andra medlemmarna i familjen i ditt hem.

• Be om hjälp. Försök inte att bekämpa gängvåld på egen hand. Nå ut till din lokala polisen som kan ha ett gäng våld förebyggande enheten och Boys Town via deras hemsida eller avgiftsfritt nationella heta linjen, 800-448-3000 och be att förbindas med en professionell i ditt område som kan hjälpa med ditt barn.