mynewspapers.net

Hur man kan förbättra styrkan av Wild Dagga

Hur man kan förbättra styrkan av Wild Dagga


Wild dagga är en psykoaktiv växt som kan odlas och köpt lagligt i hela Nordamerika. Den aktiva substansen är en alkaloid som kallas leonurine, som påverkar samma receptor plats som nikotin i hjärnan. Denna alkaloid som återfinns i låga doser i blommorna, som kräver användning av stora mängder att uppnå önskad effekt. Leonurine, men är lättlösligt i alkohol. Alkohol kan användas för att skapa ett mycket potent koncentrat av wild dagga. Andra metoder för att öka styrkan av wild dagga finns, men de kräver dyra laboratorieutrustning, tillgång till begränsad lösningsmedel, och kan endast producera en negligibly högre styrka.

Instruktioner

• Dela in wild dagga blommorna i två lika stora delar. Lägga till en del i varje mason jar.

• Häll i isopropylalkohol över wild dagga blommorna tills de täcks helt. Förslut burkarna. Wild dagga psykoaktiva alkaloider har en samhörighet med alkohol. de dras i fabriken och i lösning.

• Vänta två veckor för kemikalier i wild dagga blommorna som ska extraheras. Det tar tid för de aktiva ingredienserna att tränga in i isopropylalkohol helt.

• Öppna mason burkarna och Sila den missfärgade isopropylalkohol i bakplåt. Pressa så mycket alkohol ur blommor som möjligt innan kasta dem.

• Ange den fyllda bakplåt i ett soligt läge att avdunsta. Detta tar bort den giftiga alkohol, lämnar efter sig endast en potent koncentrat av wild dagga aktiva ingredienser och ingen av de skrymmande, inaktiva växtmaterial.

• Skrapa kådan av bakplåt då alkoholen har helt avdunstat. Detta svart, klibbig kåda är klar för användning.