mynewspapers.net

Hur man kan förbättra slapp hud under ögonen

Hur man kan förbättra slapp hud under ögonen


Ett antal faktorer kombineras för att producera slapp hud under ögonen och ansiktsrynkor med åldern. En droppe i hormonproduktionen orsakar förlust av muskeltonus samtidigt som huden nekas av väsentliga komponenter som gör den elastisk. Som ett resultat, tar huden på ett mer fast utseende snarare än tautly klamrar sig fast vid ansiktet. Muskler och hud efter för gravitationen, vilket skapar hängande. Insatser för att förbättra slapp hud under ögonen utan operation inkluderar Fuktgivande huden och ersätta vitala mikronäringsämnen.

Instruktioner

• Återfukta. Om Fuktighetsbevarande hudkrämer förbättra endast ytligt slapp hud under ögonen, kan ha frisk hud förbättra det övergripande utseendet. Bästa hudkrämer är de som innehåller naturliga återfuktande ingredienser, såsom Vitamin E och aloe.

• Mata huden. Aktuella tillämpningar att fylla viktiga proteiner och fettsyror kan piggna till lösare hud, minskar uppkomsten av rynkor, och irritation under ögonen. Nano-Lipobelle H-EQ10 och Pal-GQPR är mikronäringsämne ingredienser som används i vissa farmaceutiska behandlingar för slapp hud under ögonen.

• Öka blod cirkulation och lymfa dränering. Ett annat sätt att öka totala livskraften i huden är att förbättra effektiviteten i lokala kapillärer och lymfatisk vävnad, som hjälper till att dränera överflödig vätska och ta bort metabola avfall som kan orsaka svullnad. En patenterad farmaceutisk produkt kallas EYELISS använder ett syntetiskt framställda komplex av bioflavinoids liknande dem som finns i frukt och grönsaker för att förbättra kapillär funktion.

• Ät rätt för dina ögon. Blå och lila frukter som björnbär och blåbär är rika på en naturlig antioxidant och bioflavonoid komplex som stärker blodkärlen och kan förbättra slapp hud under ögonen när äts råa. Nästan alla grönsaker, men särskilt gröna bladgrönsaker, är en stor källa till Vitamin A och C-Vitamin, som minskar rynkor. Orange och gula grönsaker som morötter, rödbetor, squash och tomater är höga i karotenoider, bioflavenoids och lutein som främjar friska blodkärl.

• Förmå kollagenproduktionen med thermage. Om en kontroversiell och ibland smärtsamma förfarandet, använder thermage radiovågor för att stimulera djupa lagren av huden och stimulerar produktionen av collage, en fet ämne som är associerade med hudens elasticitet. Efter ungefär 45 minuters förfarandet, kommer patienter successivt märker att ytbehandlalagrarna av det behandlade området ersätts av friskare och yngre hud.

• Gå under kniven. Överlägset de mest dramatiska och omedelbara förbättringarna av slapp hud i ansiktet är att genomgå en traditionell ansiktslyftning, vilket innebär manuellt dra huden och musklerna undervisade. Resultat, dock är blandade. Dra en tråd är en mindre invasiv förfarande som använder införandet av hullingförsedda trådar för att uppnå en skärpning av hud och muskler med mindre återhämtningstid än traditionella ansikte lyfter.