mynewspapers.net

Hur man kan förbättra barns skrivhastighet

Hur man kan förbättra barns skrivhastighet


Varje förälder vill att deras barn ska ha ett ben upp när det kommer till deras utbildning. En av de bästa sätten att hjälpa ditt barn att excel är att hjälpa dem att öka deras skrivhastighet. Om deras skrivhastighet ökar, är de mer benägna att hänga med lärarens handskrivna anteckningar och avsluta sina läxor snabbare. Det blir också dem på snabbspår för college, där de flesta professorer helt enkelt föreläsning klassen utan övervägande för de barn som skriver för långsamt att hänga. Du behöver inte några speciella verktyg för att hjälpa ditt barn att skriva snabbt. Bara tar sig tid att arbeta med dem.

Instruktioner

• Välj en bok som är på ditt barns läsning nivå. Till exempel om du coachar en tredje-grader skriva snabbt, inte Välj en uppslagsbok som Charles Darwins "beskärning av art."

• Välj ett betydande stycke eller kapitel ur boken. Ställa in den framför ditt barn och har dem kopiera segmentet av boken ungefär fem gånger.

• Växla till ett nytt avsnitt i boken varje gång ditt barn kopieras informationen en fullständig fem gånger. Detta ger dem något nytt att läsa så att uppgiften inte blir alltför långtråkig.

• Läsa ditt barns arbete efter varje övning för precision. Inte bara läsa de första några exemplar, om; läsa dem alla för att säkerställa att ditt barn inte bara lägga spackel på varje sida.