mynewspapers.net

Hur man kan förbättra anställdas motivation

Hur man kan förbättra anställdas motivation


De flesta finns numera i arbeta som bara ett jobb, och det är det. Människor längtar efter en kontorsmiljö där de spelar någon roll inom laget, och de har något att arbeta mot. Om de inte får ut något av det, då är chanserna de inte ska vill lägga något i deras jobb i första hand. Anställdas motivation är nyckeln till att driva ett framgångsrikt företag.

Instruktioner

Skapa en positiv miljöBehandla alla lika. Spela favoriter är alltid en farlig flytta; Det skapar politik inom dina medarbetare och leder till osund konkurrens och rivalitet på kontoret. I stället se till att de inser att de alla har lika möjligheter, oavsett något att de känner sig kan antingen vara i vägen eller öka deras prestanda. Om du visar dem att deras möjligheter kommer att förbättra från dem kommer att utföra bra, deras bakgrund, eller som de vet, då de vara mycket mer motiverad att göra bra i kontoret.Har en politik för öppna dörrar. Se till att ditt team förstår att om de har några frågor eller funderingar då de kan alltid komma till du lösa den. Lämna inte dem känna sig instängd eller i mörkret. I stället vara en lättillgänglig mentor som alltid har tid för dem.. Sätta dina anställda före dig själv.Använda positiv förstärkning, inte negativa. Istället för att fokusera på vad de gör fel, låt dem veta hur mycket du uppskattar dem då och då! Berömma dem för vad de gör rätt, och i sin tur som kommer att öka sin produktivitet. Dina anställda kommer att vilja göra gott i att få beröm av dig, som i sin tur kommer att höja office motivation som helhet. "En glad office är en produktiv kontor."

Skapa incitamentGe dem en paus då och då. Det behöver inte vara alla fungerar, fungerar, fungerar. Har en kväll varje vecka som dina anställda kan arbeta mot, där de vet att de kan bara ha kul tillsammans. Om de gör särskilt väl, överraska dem med en händelse att belöna dem för deras ansträngningar. Samt motivera dem att göra bra i det arbete som de gör, detta kommer också att skapa en vänligare atmosfär mellan laget.Skapa sund konkurrens. Alla har en konkurrenskraftig strimma på hjärtat, så varför inte införa detta på arbetsplatserna? Varje så ofta, producera belöningar för de anställda som gör bäst. De kommer att vara glada att skörda frukterna och genom att skapa denna konkurrens det inte kommer endast att motivera dem att göra bättre men kommer att ge deras eget ego lite av ett lyft. Bara vara noga med att inte framkalla negativa politik mellan laget.Ge bonusar. Alla älskar bonusar. Känsla som du har fastnat i en återvändsgränd jobb med inga möjligheter till progression är inte den sortens människor vill vara en del av arbetsplatsen. Ge dem bonusar som de kan arbeta mot och möjligheter att vidarebefordra där de är i livet och de kommer att vara motiverade att sätta i mer ansträngning övergripande.

Visa dem en visionBygga en grund. Tycker dina anställda att en del av din verksamhet, eller de bara börja utan kunskap om vad du började som? Visa laget lite bakgrund bakom företaget. Låt dem förstå varför du alla här att göra dem känsla investerade och del av något, men också att ge dem en mer effektiv Välkommen. Tänk på det - varför skulle någon vara motiverade att arbeta för något de inte vet någonting om?Visa dem vad du hoppas att uppnå. Att ha en vision inom ett företag är mycket viktigt att ge det någonstans för att gå. Se till att varje medarbetare vet dina mål och där du hoppas att komma till som ett företag, så de alla arbetar mot samma sak. Ge dem en förväntan och visa dem hur, tillsammans, du kan alla göra det en verklighet.Gör sina mål dina mål. När någon bryr sig om dig, du känner dig mer motiverad att arbeta för dem. Om du kan visa dina anställda hur mycket deras mål roll samt din egen kommer sedan de naturligtvis vill arbeta hårdare. Ta reda på vad de vill uppnå, och använda dina egna mål, Visa hur du kan hjälpa dem att uppnå detta. Detta kommer att göra dem att känna sig del av ett team och motiverade att hjälpa dig att slå dina egna mål. Efter alla vill anställda komma någonstans själva, så om de inser de kan göra detta genom dina mål då de kommer att vara mer benägna att vilja uppnå både.