mynewspapers.net

Hur man kan dricka en Shot av alkohol

Hur man kan dricka en Shot av alkohol


Vuxna dricka shots av alkohol både för smaken av alkohol och att bli berusade. Medan det finns inget rätt sätt att dricka en shot av alkohol, gillar många människor inte smaken av sprit. Som ett resultat, är det vanligt att dricka shots av alkohol snabbt för att undvika att ha alkohol i en mun mycket länge. Dessutom, blanda de som uppskattar dricka bilder av alkohol ofta juice och andra drycker med alkohol att göra bilden mer tilltalande.

Instruktioner

• Välj en typ av alkohol att dricka. Rådgör med en bartender om du vill ha råd om vilken typ av alkohol att dricka som ett skott. Köpa alkohol.

• Häll alkoholen i ett snapsglas. Den genomsnittliga snapsglas rymmer ca 44,4 ml. av alkohol.

• Överväga blanda en liten mängd juice i skottet. Alternativt, om alkoholen är en dessert sprit, Lägg en klick vispad grädde till toppen av skottet. Om alkoholen är tequila, är det tradition att slicka lite salt innan du tar bilden och sedan suga saften ur en lime efter att ha tagit skottet att mjukna brännskadan av alkohol på sina smaklökar.

• Håll skottet glas i ena handen. Ta ett djupt andetag och låt den. Luta huvudet tillbaka och öppna munnen. Häll snabbt skott i munnen så att alkoholen faller ner på baksidan av halsen.