mynewspapers.net

Hur man kan blockera en person från att visa din Twitter

Hur man kan blockera en person från att visa din Twitter


Twitter erbjuder inte en metod för att helt blockera någon från att visa dina Tweets. Du kan dock ta bort denna person från dina anhängare, som kommer att förhindra att dina Tweets visas på deras tidslinje. Processen att blockera någon förhindrar också att någon av deras Tweets som visas på tidslinjen. Den blockerade personen kommer fortfarande att kunna besöka dig hemsida och se dina Tweets det. Blockera någon också inte hindrar dem från att kontakta dig via ett @ svar, från nytt Tweeting Tweets eller från att se dina Tweets postat på andra människors tidslinjer.

Instruktioner



Logga in på Twitter. Gå till profilsidan av ämnet som ska blockeras. Du kan få deras sida genom att klicka på deras bild i listan anhängare.



Klicka på personens bild i deras profilsida. En meny med alternativ visas. Välja "Block" i listan.



Läs igenom de popup-fönster som visas när du trycker på alternativet "Blockera". Det kommer att förklara för er vad som kommer hända om du fortsätter. Klicka på "Okej jag fortfarande vill blockera denna person" att slutföra processen.



Se till du Tweets skyddas. Om de är offentliga, som är standardinställningen, kan alla se dina Tweets även om de inte har ett Twitter-konto. Det inkluderar den person du blockerat. Klicka på symbolen cog överst höger på din sida. Från nedrullningsbara menyn, välj "Inställningar" för att visa sidan "konton".



Titta ner på sidan till avsnittet "Tweets sekretess" och kryssa i "Skydda min Tweets" kryssrutan genom att klicka på den.