mynewspapers.net

Hur man kan blockera en icke-vän från att se en profil på Facebook



Eftersom mycket av den information som du delar på Facebook är personliga i naturen, kan du finna det lämpligt att dölja din profil från människor som inte är på din vänlista. Checka in med Facebook mobile, vägg inlägg och din kontaktinformation avsnitt innehåller information som gör det enkelt för främlingar att hitta i den verkliga världen. För att förbjuda människor du inte känner från spåra du verktyget "Sekretessinställningar" på Facebook för att dölja dem från tittar på din profil.

Instruktioner

• Klicka på "Konto" i det högra hörnet på den Facebook-banner, som körs på toppen av varje skärm på webbplatsen.

• Välj "Sekretessinställningar" från menyn "Konto".

• Klicka "Bara vänner" i den vänstra kolumnen i diagrammet "Delar på Facebook".

• Klicka på den blå "Tillämpa dessa inställningar" knappen längst ned i diagrammet "Delar på Facebook".