mynewspapers.net

Hur man kan blockera cell spionera

Hur man kan blockera cell spionera


Med nästan 303 miljoner trådlösa abonnenten anslutningar enbart i USA, har mobiltelefon "spioneri" blivit ett utmärkt sätt att spåra upp information på en intet ont anande konsument. Mobiltelefon spionera kan komma från privata näringslivet, identitetstjuvar, statliga enheter eller en teknisk-savvy granne med sofistikerad utrustning i sin källare. Blockera mobiltelefon spioneri kan åstadkommas genom att fysiskt skydda din telefon tillsammans med att ändra telefonens interna inställningar för att förhindra avlyssning och spårning kapacitet.

Instruktioner

• Ändra inre inställningarna på din telefon för att förhindrar spårning. Flesta mobiltelefoner innehåller idag någon form av GPS anlagen. Normalt är denna funktion aktiverad som standard när telefonen är manufactured. Denna information kan de cellulära företag att fysiskt spåra whereabouts av telefonen. Om du inaktiverar den här funktionen kan effektivt skydda din vistelseort.

• Betala nära uppmärksamhet till din telefonräkning och misstänkta omständigheter. Inspektera din telefonräkning för konstiga avgifter, kan okända telefonnummer och misstänkta meddelanden ge kontrollampa information om telefonen är övervakade.

• Utnyttja en Farraday väska för ultimat telefon skydd. Sedan mobiltelefon spioneri fungerar bara när telefonen är ansluten till nätverket, om en användare helt isolerar telefonen från nätverket, garanteras säkerhet. En Farraday väska är en specialdesignad säck som effektivt blockerar telefonen från att kommunicera med mobilnätet.

• Ändra ditt telefonnummer ofta. Även om inte praktiskt för vissa, ändra ditt mobiltelefonnummer och tjänsteleverantör från tid till annan kan öka din Telefonsäkerhet. Om detta inte är ett alternativ för dig, bör du använda en vidarekoppling tjänst och anger det telefonnummer i stället för ditt mobiltelefonnummer att upprätthålla sekretess.