mynewspapers.net

Hur man kan bli sponsrad av ett företag som Tech Deck

Hur man kan bli sponsrad av ett företag som Tech Deck


Tech Deck fingerboards har utvecklats från enbart leksaker för samlare och skateboard entusiaster, till en fullt utvecklad konkurrenskraftiga hobby på mindre än 10 år. Barn i alla åldrar börjar räkna ut att dessa fingerboards faktiskt kan användas för att göra många av samma trick som verkliga skateboards, och i sin tur mer sponsrade tävlingar börjar visas. Att bli sponsrad av ett Tech Deck företag kräver en stor mängd skicklighet och tur, men med lite beslutsamhet och lycka, kan du mycket väl hitta framgång.

Instruktioner

• Öva fingerboarding och komma med en rutin som du vill ska visas för Tech Deck företaget du vill sponsras av. Skriv ner alla tricks du vet hur man gör och praxis var och en för ett par dagar tills du känner dig bekväm utföra framför en kamera. Planera ut en fingerboarding session där du kan visa upp alla dina favorit tricks i en enda försök.

• Skicka din video online där det kan ses av en stor publik. Inkludera orden "Sponsor mig" i din titel och skriver ut en grundlig beskrivning av vem du är, hur du kan kontaktas och varför du tror att du bör vara sponsrad av ett företag som Tech Deck. Inkludera din bästa fingerboarding sessioner i videon och upprätta ett namn för dig själv genom att få en följd av fans och tittare.

• Skicka ett e-post till Tech Deck företaget du vill sponsras av och bifoga en video på dig själv visar upp dina bästa knep. I detalj förklara din kärlek för hobby och varför du tror att du förtjänar att bli sponsrade och ta dig tid att får det att låta professionella.

• Håll ett öga på den officiella Tech Deck webbplatsen för nyheter och uppdateringar om kommande skateboarding evenemang i ditt område. Kontrollera om det kommer att finnas någon Tech Deck tält eller bås på händelsen där du kan ange fingerboarding tävlingar, Visa upp dina färdigheter och kunna vinna en tävling att vara sponsrad av ett företag som Tech Deck.