mynewspapers.net

Hur man kan avsluta ett svårt förhållande

Hur man kan avsluta ett svårt förhållande


Bryta upp med en betydande andra är aldrig lätt oavsett varför du slut på förhållandet. Svåra relationer kan innebära mer utmaningar, särskilt om din partner har varit kränkande eller har problem med ilska. Du väljer att avsluta ett dåligt förhållande kan verka som en skrämmande uppgift men bor med någon som gör dig olycklig är inte ett bra alternativ. Söka råd och stöd från din familj, vänner eller andlig ledare för att hjälpa dig igenom denna svåra tid. Du kan avsluta ett svårt förhållande framgångsrikt med lite planering och genom att göra dig själv på ett lugnt sätt.

Instruktioner

Beredning

• När du har fattat beslutet att bryta saker med din partner, informera din nära familj och vänner. Det är viktigt att skapa ett stödsystem för att hjälpa dig igenom en potentiellt utmanande tid. Använda denna tid för att släppa ut din frustration och känslor genom att ha dina nära och kära vara ditt bollplank.

• Hämta någon av dina personliga tillhörigheter som din betydande andra kan ha i sina procession om du har anledning att tro att de kan bli hämndlysten och förstöra din egendom eller returnerar inte träffar dig efter rasten upp. Om du bor tillsammans och tror det kan vara svårt att flytta ut dina saker, be din lokala polisen för information om hur du skaffar en eskort efter upplösningen.

• Bestämma en lämplig tidpunkt och plats för att avsluta relationen. Om du tror att din partner tar nyheterna dåligt Välj ett neutralt läge eller en offentlig plats. Om du har någon anledning att frukta för din säkerhet be en nära vän eller familjemedlem att följa med dig. Det är alltid bättre att avsluta saker personligen och inte skicka ett e-post, SMS eller Ring din betydande andra för att avsluta relationen.

Slut på förhållandet

• Möta din partner på förutbestämd plats. Var noga med att inte dricka någon alkoholhaltiga drycker antingen före eller under dina samtal. Alkohol kan försämra ditt omdöme och kan orsaka mer problem medan du talar med din betydande andra.

• Förklara dina skäl för att bryta med din partner lugnt och respektfullt. Oavsett varför du slutar relationen det inte är OK att tala eller beter sig otillbörligen. Din partner kan inte ta nyheten väl men Påminn dig själv varför du lämnar relationen i första hand.

• Skapa avstånd mellan dig och ditt ex omedelbart och avbröt kontakt. Ett svårt förhållande kan inte bli en framgångsrik vänskap direkt. Både du och ditt ex behöver tid ifrån varandra att gå vidare. Motstå frestelsen att samtal, e-post eller ditt ex. I vissa fall kan du kunna vara vänner ner på linjen och i andra kan det vara bäst att inte längre tala.

• Tur att din stödsystem för råd och uppmuntran. Du kanske inte är redo att datum bör igen du placera dig själv i single-mode. Att vara singel kan vara ensam ibland, men du kan spendera tid med dina enda vänner och återupptäcka själv. Du kan ta upp nya hobbies eller aktiviteter och hitta nya saker att ta dig från din break-up.