mynewspapers.net

Hur man kan återanvända gamla kläder

Hur man kan återanvända gamla kläder


Det tar inte mycket ansträngning för att återanvända gamla kläder. Genom att helt enkelt ta tid att sortera dina egna kläder i början av en säsong, kommer du att kunna donera, gåva eller återanvända objekt som annars skulle hänga oanvända i garderoben. Du kommer välkomnar extra utrymme och fri galgar, och du kommer må bra minska ditt hushålls avfall.

Instruktioner

• Återanvända din gamla kläder. Har du en bunt gamla jeans som du inte använder? Varför inte använda dem för fläckar i en jean quilt--- eller vad sägs om göra dem till en handväska? Traven med gamla tröjor kunde formas till vantar om du är villig att spendera lite tid och jaga ett mönster. Om du tänker på dina kläder som material i stället för ett färdigt projekt, blir det lätt för dig att använda den för att skapa nya objekt.

• Starta en kläder swap grupp med vänner och familj. Istället för att kasta ut era gamla kläder, byta dem till dina vänner. Kläder kommer att återanvändas av andra, och du kommer att få tillägg till din egen garderob. Helt enkelt upphäva kläder som du inte bära, men det är fortfarande i gott skick, och har resten av gruppen göra samma sak. Träffa med gruppen och börja byta. Turas om handel plagg för att undvika kaos av en hel grupp vanvettigt gräva igenom väskor för kläder.

• Ge dina kläder bort. Medan du inte kommer att återanvända det direkt, som kläder fortfarande återanvänds. Du kan ge artikeln till en lokal välgörenhetsorganisation att sälja för att samla in pengar för att stödja dem som behöver, eller du kan lista artiklar för donation via online resurser som Freecycle eller Craigslist. Kom ihåg att bara ge bort kläder som fortfarande är har gott skick. Om du inte vill att ett plagg eftersom det är färgade och full av hål, tror inte andra att.