mynewspapers.net

Hur man Juice apelsiner med Magic Bullet

Hur man Juice apelsiner med Magic Bullet


Detta är inte din mormors blender. Magic Bullet kan, hacka, skiva och tärna i sekunder. Det krävs ingen komplicerad städning som en enkel sköljning med tvål och vatten kommer att göra. Det närmaste Magic Bullet kunde kommit till att göra juice ursprungligen av fint hugga frukten att skapa mer av en smoothie än en juice. Din enda alternativet var att köpa en traditionell juice extractor. En traditionell juice extractor kan kosta hundratals dollar och vara svåra att rengöra. Magic Bullet har löst detta problem genom att lägga en massa extraktet till dess blender.

Instruktioner

Montera blandarenSkruva cross bladet på botten av blender tillbehöret.Rad fyra ventilerna på undersidan av juicepressning tillbehöret med fyra vingar över bladet. Placera den inuti blender tillbehöret.Skruva på locket att säkerställa pilen på toppen av locket linjer upp med pipen när fullt åtdragna.

Förbered JuiceSkala apelsinerna och separata kilar. Ställ dem åt sidan.Placera blender kvarstad på Magic Bullet. Försiktigt trycka ner på locket och vrid medurs tills det låses på plats och blandaren börjar.Placera apelsinskivor i mixern. Tryck ned på apelsinskivor med röret mataren tills saften är skild från massa. Fortsätta att lägga till apelsinskivor och trycka med röret mataren tills alla dina av apelsinskivor har varit juiced.Fast ta tag blender tillbehöret på mitten och slå den counter medurs. Blandaren kommer att sluta. Blender bilaga tas bort från Magic Bullet. Häll juicen i glaset eller glasögon kommer du att använda och servera.