mynewspapers.net

Hur man jämna ut Fondant utan en sockerglasyr smidigare

Hur man jämna ut Fondant utan en sockerglasyr smidigare


Sockerglasyr är en blandning av socker och vatten i en mjuk, smidig deg används för att täcka tårtor. Det kan göras från grunden eller köpa färdiga. Det är viktigt att få en jämn yta när täcker kakor för att ge ett professionellt utseende. Fondant smoothers är plast verktyg som hjälp när täcker kakor i sockerglasyr men du kan uppnå en smidig finish utan dem. Använd överbliven fondant degen formas till en boll, doppa händerna i majsstärkelse eller en bit av tjockt skum för att jämna ut fondant på tårtan.

Instruktioner

• Rulla ut beredda fondant 1/4-tum tjock. Använda majsstärkelse till stoft arbetsytan Rulla degen för att förhindra fondant fastnar.

• Placera rullade fondant över kakan, jämna ut topp och sidor med handflatorna. Trimma överflödigt fondant med en kniv och kombinera leftover fondant för att bilda en tjock boll.

• Använd bollen av fondant för att jämna ut toppen och sidorna av tårtan. Du kan även smeta handflatorna med majsstärkelse och slät topp och sidor. Alternativt prova med en bit av tjockt skum för att uppnå en jämn yta.