mynewspapers.net

Hur man inte har en vitlök lukt när du äter det

Hur man inte har en vitlök lukt när du äter det


Glödlampan av vitlök anläggningen används till säsong många rätter. Det kan användas i tomatsås, bönor, inlagda livsmedel, soppor och sallader. När vitlök är smält, släpper det flyktiga oljor in i blodomloppet och svettkörtlar. Svavelföreningar är cirkuleras genom lungorna och svettkörtlar, släpptes senare genom munnen och hud. Om vitlök fastnar mellan tänder och tandkött, kommer bakterier bryter ner matrester och orsaka dålig andedräkt. Beroende på hur mycket vitlök förtärs, frigöras luktar under flera timmar eller flera dagar. Men det finns sätt att undvika den lukt som ofta följer konsumera vitlök.

Instruktioner

• Tugga två kvistar färsk persilja efter måltiden att neutralisera lukten av vitlök. Detta fungerar omedelbart, men det är en tillfällig metod. Också använda färsk persilja i en av de rätter du serverar till maten. Du kan ta klorofyll tabletter efter en måltid med vitlök. Klorofyll hjälper till att neutralisera de flyktiga oljorna i vitlök.

• Tvätta händerna med tvål och vatten och sedan gnugga händerna över en rostfritt stål bar tvål. Stålet neutraliserar lukten av vitlök på händerna efter att förbereda det för en måltid. I stället för stål tvål, kan du gnida händerna på en rostfri kran.

• Ta en bastu eller ångbad till främjar svettning i 15-20 minuter. Efter svettning, bada med en tvål som innehåller kamfer, mentol och eukalyptus.

• Dricka en 236 ml. glas mjölk till maten eller äta 170gr. yoghurt efter måltiden. De levande kulturerna i yoghurt förhindrar bakterier kvar i munnen. Mjölk hämmar tillväxten av bakterier.

• Tvätta händerna med-färskpressad citronsaft att neutralisera svavel luktar vitlök plockade upp under matlagningen.

• Ät ett äpple, apelsin, citron eller skiva melon efter att ha ätit en måltid med vitlök. Citronsyran kommer att hålla munnen fuktig med saliv, att förhindra tillväxt av bakterier som orsakar dålig andedräkt.