mynewspapers.net

Hur man installerar Wire Mesh häst stängsel

Hur man installerar Wire Mesh häst stängsel


Äga och att hålla hästar är en underbar upplevelse, men det kräver mycket tid, pengar och ansvar. Fäktning är en av de viktigaste inköp en hästägare kommer att göra, och det är definitivt en som kräver underhåll. Att välja ett bra staket och installerat det ordentligt är nyckeln till säkert bostäder din häst. Denna artikel kommer att ge dig några tips om hur du installerar wire mesh horse fäktning.

Instruktioner

Hur man installerar mesh tråd stängsel

• Börja med att placera ditt hörn hängslen. Detta är det mest kritiska steget till något stängsel jobb och måste göras noggrant och väl. Dessa kommer att vara i varje hörn av din fenceline, och måste sjunkas till ett djup av 24 inches i betong. "H" stag är den vanligaste, och passande så länge det är ligger tillräckligt djupt och med sturdy tillräckligt med material för att tåla dra av staketet genom åren.

• Placera en guidewire på marken och köra det från hörnstolpe till hörnstolpe. Dra åt det tillräckligt för att skapa spänning. Du kommer att använda detta att skapa en rak staket rad och placera dina inlägg.

• Placera dina inlägg, antingen trä eller t-inlägg, varje 8 till 10 fötter från hörnet stag till hörnet stag. Om du använder t-inlägg, kommer att du köra dem med t-post föraren. Om du använder trä inlägg, kommer du behöva använda post hål grävare och säkra dem i betong till ett djup av minst 18 inches. Kom ihåg att betongen måste bota i 72 timmar innan du tar något stängsel.

• Tillämpa din mesh fäktning till dina inlägg. Du kommer att behöva använda ditt staket stretching verktyg spänningen på kabeln för att förhindra slack. Använda klippen staket eller stängsel naglar för att säkra stängsel till inlägg. Använd mer - inte mindre. Kom alltid ihåg att tid i ursprungliga byggnaden är tid sparas senare underhåll.

• Sätta en del av elektrisk tråd över toppen av ditt staket, eller längs dess mittlinjen, garanterar att hästarna kommer att stanna utanför och bort från det, vilket sparar du en hel del underhållsarbete på lång sikt.