mynewspapers.net

Hur man installerar Vinyl golv Trim

Hur man installerar Vinyl golv Trim


Vinylgolv är mycket vanliga i foajén, kök eller bad eller i något rum som behöver en tålig och lätt att rengöra golvet. Denna typ av golv kan vara utformad som kakel, sten och även ädelträ. Det är vanligtvis installerat över en undergolvet och undergolvet och ibland över en äldre våning. De vanligaste sätten att trimma en vinyl golv liknar någon hårt ytbehandlar golv. Längs väggar är det vanligt att använda socklar och 1/4-runda trim. Tröskelvärden som används för att övergången från en våning typ till en annan.

Instruktioner

• Mät längsta väggen i rummet där plastgolv har installerats. Skär baseboard vill passa in i hörnet och avsluta i en andra hörnet eller vid öppnandet av en dörröppning. Om väggen är ojämn eller vågiga det kan vara bra att limma gjutning på väggen samt spika det, annars du kan ha betydande luckor mellan väggen och formning.

• Applicera en sträng av konstruktion lim på baksidan av gjuta och tryck fast i väggen så att gjutning följer konturen av väggen. Spika finish naglar varje 12 inches längs gjuta försöker dölja spik hålen i konturen av baseboard när det är möjligt.

• Starta din andra bottenplatta i samma hörn som din första. Skär hörnet slutet av baseboard i 45 graders vinkel. Kan extra styrelse tills du har korrekt monterat din första hörnet. Rita längs kanten av 45-graders klippa för att göra det lättare att se. Ta din coping såg och skär längs penna linjen att ta bort 50% av resterande trä. Detta gör att du kan passa andra baseboard till konturen av den första styrelsen i hörnet. Gör mindre skärsår tills styrelsen passar bra. Mät noga och skär den andra änden av styrelsen till den längd du behöver.

• Mått och skär runt 1/4-tums gjutning för att passa längs den nedre kanten av baseboard och över kanten av vinyl golv. Runda eller Mitren tillbaka yttre hörn. Limma och spika. Efter installerande alla bottenplatta och 1/4-runda trim, Använd en hammare och spik set till recess finish naglarna i trä. Fyll hålen med trä fyllning och täta längs alla sömmar, sprickor och hörn för en ren, färdiga utseende.

• Välj rätt övergången materialet för att skapa en bro mellan vinyl golv och alla angränsande golv. Det finns övergången styrelser och metallband för att jämna ut och avsluta golvet mellan de flesta typer av golv. Ofta kommer en övergång bro från lågt golv som vinyl till ett mycket tjockare golv som kakel och trägolv. Dessa övergångar ofta limmas och spikas efter skärs till storlek. Följ tillverkarens rekommendationer för din övergångstyp för bästa resultat.