mynewspapers.net

Hur man installerar utomhus elektriska ledningar

Hur man installerar utomhus elektriska ledningar


Installation utomhus elektriska kärl ökar värdet på din bostad och gör ditt hem och trädgård attraktivt. Ledningar som är placerad utomhus måste skyddas mot elementen och installerat så att vatten och andra faror inte kan korta kraftledningar som installeras. Samma principer som gäller för kraftledningar, ansöka om telefonanknytningar uthus.

Instruktioner

• Kallar de lokala byggnad myndigheterna och fråga om byggnormer för ditt område. Följ dessa koder i ditt arbete, särskilt som du kan behöva en inspektion av det färdiga projektet. Även kommer att detta skydda dig från eventuella ansvar om några olyckor resultera från din elanläggning.

• Rita ett diagram över projektet. Du måste inkludera där du ska peka på kraftledningen, där utomhus raderna måste köras och hur raderna utanför kommer att avslutas. Innefattar också alla växlar och kärl du planerar att installera.

• Mät avstånd och längder av conduit och tråd som du behöver för projektet. Kör utanför kraftledningar genom conduit är den säkraste metoden för att skydda ledningarna. Begravd PVC conduit är lättast att arbeta med och hålla upp till väder mycket bra.

• Gräva en 4-tums dike längs den väg som kabeln kommer att köras. Placera kanal längs här dike och klippa längder som du placerar trumman. Kontrollera att du har all utrustning för anslutning av slang anslutning.

• Kör tråd genom kanal innan cementering kanal tillsammans. Springa kanal hela vägen från utanför ändpunkten tillbaka till huset; tilld tillräckligt överskott tråd i båda ändar. Avskurna resterande tråd.

• Spåra kabeln längs diket och cement kanal tillsammans när du går. Cement kanal tillsammans. Ledningen i diket och fyll i diket från ändpunkten tillbaka till startpunkten på huset.

• Anslut slutpunkten för typ av kärl som du tänker använda. Försäkra du säkert mössa eller säga upp trådarna i kärlet.

• Stäng av kretsen till den grad att du kommer att trycka för kraftledningar på utsidan. Borra ett hål genom sidan av kammaren att glida linje genom och passera kraftledningen genom till peka av samgående med strömkällan.

• Använd silikon tätning att försegla hålet runt kabeln som det går in i huset att hålla väder och skadedjur från att komma in i huset. Exponera strömkällan för extern linje. Remsor av ca 0.75 cm (½ tum) av isolering, vrida källraderna tillsammans med utanför förlängningslinjerna och avsluta med en wire mutter.

• Täta källkodsrad och nyinstallerade utanför ledningar linjer. Detta kommer att vara i kopplingsdosan eller brytare. Dubbel kolla varje anslutning och spåra linje tillbaka till anslutningspunkten, visuellt kontrollera varje anslutning.

• Växla makten tillbaka till den nya delen av kretsen och testa kärlet vid anslutningspunkten i trädgården.