mynewspapers.net

Hur man installerar trägolv på ojämna ytor

Hur man installerar trägolv på ojämna ytor


Lövträ golv och trägolv plankor är allmänt kraftiga golvbeläggningar, men om du installerar trägolv på ojämna ytor, är det möjligt att trägolv plankor kommer att böja eller spricka när vikt tillämpas på dem. Om du har en ojämn yta i ditt hem där du vill installera trägolv, måste du ta dig tid till nivå golvet och skapa en jämn yta som ska installera ditt nya golv yta.

Instruktioner

• Hitta alla problemområden i golvet. För att hitta ojämna fläckar, låg en platt metall linjal eller en robust trä styrelse mot golvet i ett hörn av rummet. Flytta över golvet och titta under styrelsen. Markera varje låg fläckar i undergolvet ytan.

• Fyll i den låga vinkeln i ordet för golvets yta ännu. Blanda nivellering sammansatta eller wood filler i en hink, enligt anvisningarna på förpackningen, och tillämpa föreningen till den låga vinkeln i undergolvet med en spackel. Efter att fylla varje låg plats, springa i utkanten av spackel över plats för att ta bort överflödigt förening och torka upp någon förening lämnade runt låg plats med en våt trasa.

• Låt den sammansatta torrt i 24 timmar, och sedan kontrollera igen golvet med linjal eller styrelsen där du fyllde den låga vinkeln. Sand ner någon av de platser som är högre än golvets yta med sandpapper.

• Rengör golvet för att ta bort slipdamm och någon smuts från golvet. Använd en fuktig mopp eller trasa för att rengöra, såvida inte golvet har feta ställen. Om golvet har fet ställen, mopp med en fett-skärning renare att ta bort fet områdena och skölj med rent vatten.

• Lägga ner ett vattentätt underlag i rum, såsom kök, där spill kan utgöra ett problem. Se till att du följer tillverkarens instruktioner för din specifika underlag, men generellt sett, du installera ett underlag av jämna ut över golvet och med rekommenderade limmet för att använda den.

• Installera trägolv över jämnat ytan. Följ instruktionerna från tillverkaren att installera ditt trägolv korrekt.