mynewspapers.net

Hur man installerar torra Stack odlade stenar

Hur man installerar torra Stack odlade stenar


Torra stack odlade stenar skapas från betong formar att likna naturliga stenar. Installeras som en vägg, skapa stenarna utseendet på full-size torr staplade stenar, även om gjutna stenarna är en sten faner några inches djupt. Installationen skapar torra staplade illusionen. Montera stenarna utan blanksteg mellan dem, ger intrycket av staplade stenar. Till skillnad från traditionell torr staplade stenar hålls odlade stenarna på plats av murbruk bakom dem snarare än vikten på stenarna.

Instruktioner

• Rengör ytan som odlade stenarna kommer att installeras, med tvål och vatten. Använd en svamp för att ta bort smuts och skräp och en skrubb borste för att avlägsna Baka ihop-på smuts. Skölj med rent vatten.

• Täck ytan med en 18-gauge metall lister säkrade genom spikning det på väggen med 2-tums spik varje sex inches över lister ytan. Där separera lister bitar träffas, skapa en överlappning av två inches på horisontella sömmar och sex inches på vertikala sömmar eller när du täcka ett hörn med materialet. Skär ribba där det behövs med tenn snips.

• Blanda ett parti av murbruk i en stor hink som innehåller en del Portlandcement, två delar murverk sand och tillräckligt med vatten för att få blandningen att konsekvensen av jordnötssmör. Använda en borrmaskin med lite paddel för att blanda murbruk när du lägger till vattnet till de torra ingredienserna.

• Sprida murbruket över ribba och på ytan med en murslev. Tryck fast på mortel så att det går igenom alla hål i ribba och fastnar på ytan under innan täcker lister med en tunn murbruk lager. Skrapa på ytan av den tillämpade morteln horisontellt med en mason scratcher att ge textur för tillämpningen av sten limmet. Låt murbruket torka i 48 timmar.

• Blanda ett andra parti på murbruk som består av tre delar Portlandcement, två delar thinset murbruk och sju delar murverk sand. Suppleant latex modifierade thinset för en yttre installation.

• Ställ in odlade stenarna i morteln börjar längst ned på väggen och arbeta uppåt i rader över väggen längd. Placera ett lager av murbruk ca halv tum tjock på baksidan av varje sten innan den placeras på väggen. Använd en liten vickar rörelse när du placerar stenarna för bättre grepp på väggen, ta sedan bort eventuella överskott murbruk från väggen med murslev kant. Lämna inget utrymme mellan stenarna, vilket resulterar i ingen anledning för injektering. Torka bort överflödigt murbruk på stenarna med en fuktig svamp som du ställer in dem på plats. Vänta 48 timmar för murbruket att börja ställa in.

• Spraya ytan på väggen, både stenarna och murade lederna, med en konkret sealer att skydda väggen från fukt fläckar. .