mynewspapers.net

Hur man installerar spela sprinkler

Hur man installerar spela sprinkler


Ett sprinklersystem är ett enkelt sätt att ge dina barn timmar värde av bakgård njutning under de varma sommarmånaderna. Du kan köpa sofistikerade sprinklers med vattenrutschkanor, plaskdammar och andra bifogade filer, kan du också använda en vanlig trädgård eller gräsmatta sprinkler. Spela sprinkler är lätta att installera, tar bara några minuter att ställa in. Allt du behöver är en vattentäkt, tillräckligt slang och ett område där det är säkert för barnen att spela.

Instruktioner

• Välja en gräsbevuxen område av din trädgård att ställa in spela systemet. Det är viktigt för säkerhet resonerar som du väljer är ogiltig av stenar eller hinder i form av träd.

• Placera sprinklern i centrum av det område du har valt, och köra en trädgårdsslang från sprinklern till kranen fäst på utsidan av ditt hus. Om du inte har en slang fastsättning utomhus, kan du köpa en adapter för att fästa trädgårdsslangen till diskho inne i ditt hem.

• Ställa in några tillbehör runt sprinklern som du vet att dina barn kommer att njuta av. Ett vanligt tillbehör är en plast slide, som blir hala när det är vått. Du kan också lägga till en liten plaskdamm i slutet av bilden i närheten av sprinklern. När barn blir blöt hoppa genom spridaren, kan de också hoppa i poolen och stänk varandra.

• Slå på kranen så att sprinklern börjar att skjuta vatten. Justera på sprinklern riktad för att ändra banan för dess spray. Exempelvis kan du vanligen göra sprinkler roterar fram och tillbaka, eller du kan helt enkelt lämnar den besprutning vertikalt för barn att hoppa igenom.