mynewspapers.net

Hur man installerar skorstenen blinkande på ett plåttak

Hur man installerar skorstenen blinkande på ett plåttak


Skorstenen blinkande lägger ett skyddande lager av metall som hindrar vatten från att läcka igenom området där skorstenen justerar med ett hem tak. Materialet är avgörande för att behålla taket robusthet och konstruktion. I annat fall kan rejäl reparationer krävas att fixa läckande tak. Installera skorstenen blinkande för att se till att ditt tak förblir intakta och vatten inte rinna in i ditt hem.

Instruktioner

• Mät hela bredden av skorstenen med ett måttband. Skär en bit av varmförzinkad plåt blinkande med tenn snips. Kontrollera att längden på blinkande är 1 fot längre än i skorstenen bredd. Fastställa blinkande material på framsidan, lägsta sidan av skorstenen. Böj materialet så det är platt och följ taket upp till där den möter skorstenen.

• Skär de blinkande ca 5 inches från skorstenen på alla fyra sidor. Säkerställa blinkande kan ligga mot taket jämnt. Infoga en remsa av blinkande från där du cutten till kanten av sidan skorsten. Oroa dig inte om pjäsen inte passar helt platt mot taket. Böj skären mot skorstenen sida så de når ca 6 inches upp skorstenen sida. Spika blinkande på skorstenen med takläggning naglar.

• Plats metall blinkande remsor på taket runt skorstenen området. Helt enkelt lägga blinkande på plåttak materialet. Blinkande kommer att märkas om ovanpå taket. Avstå från spikning blinkande till metall taket eftersom detta kommer att orsaka permanenta skador och hål i taket, något blinkande är tänkt för att bidra till att förhindra. I stället spika allt blinkande material till skorstenen frimureriet och placera tjära längs slutet av blinkande bitar.

• Upprepa installationen tills hela området runt skorstenen är täckt. Placera blinkande mot skorstenen och spika den till skorstenen struktur, inte taket. Applicera en silikon täta under bältros som var uppallad för att dölja det blinkande materialet. Lägg till täta runt skorstenen området för att bilda ett fast grepp.