mynewspapers.net

Hur man installerar Schon Engineered Teak golv

Hur man installerar Schon Engineered Teak golv


Trägolv kan lägga klass och skönhet till valfritt rum. Men för många människor, prislapp och tillhörande krångel inblandade i installera dem sätta dem av nå. Med införandet av engineered golv, men det förändras. Schon Engineered Teak golv är ett kostnadseffektivt alternativ till solid teak golv som du kan installera själv.

Instruktioner

• Kontrollera att ditt golv är relativt platt. Fyll alla områden med låg med en utjämning förening. Du kan köpa detta i någon hem förbättring butik.

• Starta längs en lång yttervägg. Göra en markering 1/4 tum från väggen i varje ände. Använda en krita linje för att markera en linje på golvet mellan de två varumärkena. Använd denna linje för att lägga din första raden av plankor.

• Sprida tillräckligt lim för att installera en eller två rader i taget. Detta förhindrar att limmet börjar ställa in innan golv har installerats.

• Observera att golvet har två olika sidor, en med ett spår och en med en tunga. Not och spont sidorna är parad tillsammans att ge en enhetlig passform och förhindra sprickor mellan raderna i styrelser. Ändarna på brädorna är också installeras på samma sätt. Placera den groove sidan av styrelsen att installeras över tungan av den redan installerade ombord och skjut tillsammans med en visp block och en hammare. Knackar sedan på den fria änden av styrelsen att fäst den andra änden på plats. Göra en drevkarl block från en liten bit av golvet. Blocket bör vara ca 6 inches lång och ha den groove sidan intakt.

• Börja installera golvet längs den långa väggen. Placera den första styrelsen på golvet, börjar i ett hörn. Placera den groove sidan längs guide från steg 2 med den räfflade änden mot sidan väggen. Skär små bitar av golv som distanser och placera dem mellan vägg/bottenplatta och lappa av golv. Fortsätta göra så med varje efterföljande styrelse tills du kommer till den andra änden av väggen. Ragla lederna på raka rader. Undvika lederna närmare än 8 tum till en annan gemensamt på angränsande rader.

• Använd en visp block för bitar som inte vill stänga ordentligt. Placera visp blocket bredvid strip plankan som installeras och knacka på den med en hammare tills pjäsen låses på plats. Placera den groove sidan runt tungan av den installerade ombord och slog baksidan av drevkarlen styrelsen blocket med hammaren. Detta kommer att skydda tungan från skador.

• Skär trä med en geringssåg och en tabell såg eller ett pussel. Sticksågar kan användas inomhus och kan du göra nedskärningar där du behöver dem och inte behöva hålla igång till sågen.

• Rensa upp något lim som blir på ytan av golv omedelbart.

• När golvet är lagt, installera gjutning eller socklar.