mynewspapers.net

Hur man installerar sadelväskor på Dyna Wide glider

Hur man installerar sadelväskor på Dyna Wide glider


Installera läder sadelväskor på din Harley-Davidson Dyna Wide Glide kan du inte bara färdas längre på din Harley, men också ger dig friheten att ta din Harley ut för snabb kör runt stan. En tripp till affären för mjölk eller bröd är inte av sfären av möjligheten längre när du har fått några lagring på din tur att ta hem dina inköp. Den extra mångsidighet med sadelväskor är bokstavligen ovärderliga hittar du att även om du installerar flyttbara sadelväskor, de kommer att spendera mycket mer tid på motorcykeln än de kommer på hyllan.

Instruktioner

• Lossa de fyra bultarna som håller den Dyna bakre fender på ramen. Stödja fender med handen för att hindra den från att falla. Med sadelväska monteringssats ingår längd bultar som du använder för att installera sadel väskan dödläge barer.

• Installera dödläge barerna på utsidan av benstativ, kör utökade bulten genom de barer monteringshålen, genom fender stöd och genom den Fenders skruvhål. Dessa kan dras ner när båda sadelväska stöd barer är på plats, en på varje sida av motorcykeln.

• Ta bort sittdyna passagerare genom att lossa bulten sitter bakpå sätet med en insexnyckel och sedan dra ryggstödet upp, sedan av fender. Läder sadelväskor har en rem mellan dem som kommer att monteras under passagerarsätet.

• Slips att säkra remmar för läder sadelväskor på sadelväska stöd barer. Kontrollera att påsarna hänga jämnt över ryggen av motorcykeln utan att röra avgassystemet eller rörliga delar, och att de inte hindrar passagerarens tillgång till passagerare fot pinnarna.

• Installera om passagerarsätet över den sadelväska säkra remmar och dra åt behålla bulten på baksidan av sätet.