mynewspapers.net

Hur man installerar program på en USB-enhet

Hur man installerar program på en USB-enhet


De flesta program måste finnas på en full-skisserat datoroperativsystem ska fungera, men vissa program är speciellt utformad för användning på USB-minnen. Portabla versioner av webbläsaren Firefox, OpenOffice produktivitet programvara, Skype och Thunderbird email kommer allt arbete på flash-enheter. Installera programvaran på ett USB-flashminne liknar installera program på datorn. kom bara ihåg att välja flash-enheten som installationsplatsen under installationsproceduren.

Instruktioner

• Anslut flashenheten till en ledig USB-port på din laptop eller PC. Vänta några sekunder för Windows att upptäcka enheten och ladda drivrutinen programvara krävs för att få enheten och kör. Enhetens mapp öppnas automatiskt i ett nytt fönster när denna är klar.

• Skriva ner eller komma ihåg den enhetsbeteckning som tilldelats av Windows, som du hittar i fältet överst i fönstret; till exempel "avtagbar Drive (F:)."

• Gå till hämtningssidan för bärbar app du vill installera i din webbläsare. Ladda ner installationsfilen till datorn - det spelar ingen roll vilket spara plats du väljer; i de flesta fall är standardinställningen datorns nedladdningar biblioteket katalog.

• Dubbelklicka på den nedladdade filen för att starta installationsprogrammet. Välj den flyttbara enheten som installationsplatsen i inmatningen på skärmen se till den programvara installerar till USB-flashminnet och inte din dator. Vänta för Fönstren till installera den bärbara app på din enhet--framsteg installationsfönstret stängs automatiskt efter avslutad.

• Starta programmet genom att dubbelklicka på dess programikon på USB-flash-enheten när den är ansluten till en dator.