mynewspapers.net

Hur man installerar professionella hjälpmedelProfessionell avlyssningsutrustning, även känd som dolda mikrofoner eller "buggar," är små mikrofoner kan döljas från vanlig syn samtidigt som du kan plocka upp samtal. Dessa dolda avlyssningsutrustning är ofta anställda av brottsbekämpning, spioner eller privatdetektiver för att fånga människor ägnar sig åt olaglig eller komprometterande beteende. Installation av professionella hjälpmedel kräver smart användning av objekt att maskera mikrofonen, liksom den utrustning som används för att plocka upp ljudsignalen.

Instruktioner

• Scout platsen där de dolda mikrofonerna kommer att placeras. Planera din installation noga, särskilt om utrymmet du är buggning inte är en där du har fri tillgång och du har bara en kort tid att dölja avlyssningsutrustning.

• Välj din utrustning noggrant som mindre mikrofoner blir inte lika bra på att plocka upp ljud men döljs lättare. Hitta en plats för mottagaren. Bestämma om du kommer att kunna plantera en mottagare/recorder kombination någonstans i rymden eller om du måste överföra ljudsignalen till en extern plats.

• Position din mottagare inom spänna av mikrofonen men var säker på att det är alltför väl kamouflerade. Mikrofoner endast tjäna som en sändare och dolda mikrofoner tenderar att ha en ganska liten överföring radie.

• Installera alla lyssnande enheter samtidigt, men lämna inte utrymmet tills du har testat dem alla med en liten mottagare att se till att de fungerar som de ska. Döljer dina spår genom att markera varje plats som du har installerat mikrofonen för tecken på att ändras.