mynewspapers.net

Hur man installerar motorcykel tie-downs på en släpvagn

Hur man installerar motorcykel tie-downs på en släpvagn


Infällda surrningsbeslag ankare erbjuder den bästa lösningen för att hålla din motorcyklar säkert när man bygger en motorcykel trailer. Infällda tie-downs recess i trailer sängen ger en slät yta, och lämna ett rent utseende till din släpvagn. De är inte alltför svårt att installera om du har grundläggande träbearbetning kunskap.

Instruktioner

• Placera ditt ankare platta ansikte ner främre höger på släpet så ankare plattan butts upp mot stålramen. Med ankare plattan ansiktet ner på träets yta, markera hålet i varje hörn av ankare plattan på träets yta i ditt släp golv med en markör. Detta visar du var monteringshålen för ankare plattan. Upprepa detta steg i varje av de fyra hörnen av släpvagn golvet.

• Borra ut de svarta prickarna du satt på golvet i trailern med en 1/4-tums drill bit och hand borr. Detta skapar de hålen som behövs för att säkra infällda ankare plattorna på golvet på släpet. Det gör i alla fyra hörnen i trailern.

• Gå tillbaka till framsidan rätt av trailern där du borras styrhål för ankare plattan monteringshål. Dra en linje från topp rätt hål i nedre vänstra hålet på trailer golvet och sedan dra en linje från övre vänstra hålet till botten rätt hål på golvet trailer. Platsen där två linjer korsar varandra visar centrum av ankare plattan. Upprepa detta steg i varje av de fyra hörnen av släpvagn golvet.

• Gå tillbaka till det främre högra hörnet av släpvagn golvet. Säkert en 3 1/4-tums hål såg att din handborr och placera spetsen på piloten borrspets som sträcker sig ut ur hålet såg på plats där de två raderna som du drog korsar varandra. Håller borren i 90 graders vinkel på golvet och skär hål ur trailern golvet med hål såg. Upprepa detta steg i varje av de fyra hörnen av släpvagn golvet.

• Gå tillbaka till det främre strama hörnet av släpvagn golvet. Placera ankare plattan över hålet med infällda ankaret uppåt twards. Rada upp hålen i plattan ankare att hålen i trailern. Tryck fyra bultarna genom ankare plattan. Placera metallen bakom plattan längst ner på bultarna sticker ut från undersidan av släpet och sedan tråd muttrarna på bultarna. Dra åt bultar och muttrar med ett uttag för att säkra stödplåten och ankare plattan på trailer golvet. Upprepa detta steg i varje av de fyra hörnen av släpvagn golvet.