mynewspapers.net

Hur man installerar Microsoft Ole DB Provider för SQL Server

Hur man installerar Microsoft Ole DB Provider för SQL Server


Microsoft OLE DB Provider är ett valfritt tillägg av Microsoft SQL Server-programvaran, som är avsedd för programutvecklare att skriva program tillåter klienter anslutna till en SQL server att öppna och bläddra i metadata och query data som lagras av Microsoft SQL Server. Det installeras inte som standard tillsammans med den grundläggande SQL Server-installationen, och måste laddas ner separat från Microsofts webbplats. Microsoft har nedladdningar för OLE DB för både SQL Server 2005 och SQL Server 2008-versioner.

Instruktioner

• Gå till lämplig Microsoft download sida länkad i "Referenser".

• Bläddra ner på sidan tills du hittar avsnittet rubriken "Microsoft Core XML Services." Det handlar om halvvägs ner på 2008 sidan och nära toppen av sidan 2005. Klicka på Hämta och kör den hämtade filen.

• Sök på samma sida för avsnittet rubriken "Microsoft SQL Server [2005/2008] Analysis Services [9.0/10,0] OLE DB-providern." Det är nära toppen av sidan 2008 och ungefär halvvägs ner sidan 2005. Det blir tre nedladdning länkar-"X 86 paketet" för 32-bitars versioner av Windows, "X 64-paketet för 64-bitars versioner och"IA64-paketet för Intel Itanium-versioner. Ladda ner rätt version och kör den nedladdade filen för att installera Ole DB-providern.